Στημένα παιχνίδια απάτης.

ΚαταγραφήΤο τελευταίο διάστημα έχει κατακλυσθεί το ίντερνετ και ιδίως το Facebook από σελίδες οι οποίες πουλάνε αποτελέσματα στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ως απόδειξη μάλιστα της εγκυρότητας των προβλέψεων τους επισυνάπτουν και φωτογραφίες κερδισμένων δελτίων στοιχήματος του ΟΠΑΠ με τρελές αποδόσεις.
Οι σελίδες αυτές εμφανίζονται να έχουν ως έδρα την ΠΓΔΜ ή την Αλβανία αλλά μάλλον οι κάτοχοι τους είναι μετανάστες επί της Ομονοίας.
Υπάρχουν άραγε καμιά λογική να πουλάς αποτέλεσμα στημένου αγώνα έναντι 25 ευρω ενώ μπορείς να το παίξεις ο ίδιος κι να βγάλεις τα χιλιαπλάσια;
ΚαταγραφήΗ απάτη κάνει μπαμ από μίλια μακρυά αφού μια αναλυτική επισκόπηση στις φωτογραφίες των υποτιθέμενων χρυσοφόρων κερδισμένων δελτίων σου επιτρέπει να καταλάβεις πως είναι προϊόν φωτομοντάζ.
Προφανώς τόσο ο ΟΠΑΠ όσο και οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες θα έχουν καταθέσει ήδη μηνύσεις και δεν θα αργήσει ο χρόνος μέχρι αυτές οι σελίδες να εξαφανισθούν.
Όμως τόσο ευκολόπιστοι είμαστε; Αυτοί οι διαδικτυακοί απατεώνες δεν θα υπήρχαν αν δεν βρισκόταν και τα θύματα που θα πλήρωναν για τις υποτιθέμενες πληροφορίες τους.
Προσοχή στην τσέπη σας λοιπόν και μη κάνετε Πασχαλιάτικα δώρα σε απατεώνες!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας