Σταύρος Παντελής : Δεν έχουμε άλλη επιλογή

Αγαπητοί φίλοι, Η συνειδητή απόφαση μου να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Μετιο και τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και να θέσω υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος, μου δημιούργησε και μια σειρά δεσμεύσεων.

Από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου και μετά, επισκέφτηκα από άκρη σ´ άκρη όλο τον νομό Ροδόπης, για να συνομιλήσω με τον απλό κόσμο, να αφουγκραστώ τα προβλήματα του, να αντιληφθώ τις πραγματικές του ανάγκες. Τότε λοιπόν συνειδητοποίησα πως, δεν μπορώ να χωρέσω σε κουστούμια και δεν μου ταιριάζουν οι γραβάτες, μιας που οφείλω να έχω μόνιμα σηκωμένα τα μανίκια.
Για μένα, που πιστεύω ακράδαντα πως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν το καλύτερο, για μένα που μοχθώ καθημερινά για να έχουν τα παιδιά μου ένα καλύτερο μέλλον, η υπόσχεση που αναλαμβάνω απέναντι σας είναι ιερή.
Ναι, μπορώ να σας υποσχεθώ, με το χέρι στην καρδιά, ότι μπορώ να δώσω μάχες για λύσεις στα προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας.
Είμαι έτοιμος, γιατί οραματίζομαι μια κοινωνία, όπου επικρατεί ισονομία μεταξύ των πολιτών, συνεργασία όλων για το κοινό συμφέρον και την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων.
Τολμώ μια δυναμική παρέμβαση στα κοινά.
Με φρέσκιες ιδέες και περίσσια δύναμη.
Μαζί με εσάς, που σ´ αυτόν τον αγώνα έχετε τον πρώτο λόγο για την τύχη αυτού του τόπου.
Γιατί αξίζουμε καλύτερη τύχη, εμείς και τα παιδιά μας και σ´ αυτήν την προοπτική, δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να πετύχουμε.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ Σταύρος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας