Σε διαδικασία εκλογής Γραμματέα της Ν.Ε. Ροδόπης το ΠΑΣΟΚ

Mε την κάτωθι επιστολή παραιτήθηκε για προσωπικούς λογούς ο  Γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Νότης Χαραλαμπίδης

 

“Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κίνημα Αλλαγής, τα τελευταία χρόνια,   δυναμώνει σταθερά και προοδευτικά αποτελώντας την μόνη ρεαλιστική εναλλακτική διακυβέρνησης της χώρας και την πιο γνήσια έκφραση της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.

Με την παρούσα θα ήθελα να ανακοινώσω πως για λόγους καθαρά προσωπικούς και όχι πολιτικούς, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης,   δηλώνοντας παράλληλα πως ως μέλος της Ν.Ε Ροδόπης και ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίζω να στηρίζω την προσπάθεια του Κόμματός και του Προέδρου μας Ν. Ανδρουλάκη και να δηλώνω παρών σε κάθε προσπάθεια και από οποιαδήποτε θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα τοπικά στελέχη και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον κοινό αγώνα. Ειδικότερα, όμως, ευχαριστώ όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής για την εκπεφρασμένη στήριξη και την ανυπόκριτη εκτίμηση τους στο πρόσωπό μου και κυρίως για τη φιλότιμη, εργώδη και ανιδιοτελή συνεργασία που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συγκληθεί εκ νέου τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης προκειμένου να συνεδριάσει για την εκλογή νέου γραμματέα ο οποίος βάσει του καταστατικού θα πρέπει να προέρχεται από τα μέλη της επιτροπής.  “

Κομοτηνή, 16/1/2024

                                                                                   Νότης Χαραλαμπίδης

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας