Σε απελπισία ο Στυλιανίδης …Απαράδεκτος βρώμικος πόλεμος στη Βούλα Ελευθεριάδου

Σε μαύρη απελπισία το επικοινωνιακό επιτελείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη…αφού την τελευταία προεκλογική μέρα μεσω του blog https://fonaklas.blogspot.com έφτασε σε σημείο να ισχυρισθεί πως η Βούλα Ελευθεριάδου “διαγράφεται” από τον ψηφοδέλτιο για φανταστικούς λόγους που επινόησε το ίδιο . Περιέργως ξέχασαν να “διαγράψουν” και τον Ιατρίδη για να μείνει επιτέλους το ψηφοδέλτιο της ΝΔ με έναν χριστιανό…που πρέπει να ψηφισθεί αναγκαστικά!

Η ίδια η Βούλα Ελευθεριάδου, ήδη έχει κινηθεί νομικά, εναντίον του συγκεκριμένου blog , καθώς και του ατόμου που συνέγραψε το άρθρο , μια που είναι πασίγνωστο στην κοινωνία της Κομοτηνής, από την “ανιδιοτελή” προσφορά του σε πολιτικό  πρόσωπο.

Ήδη έχει ενημερωθεί  η ηγεσία του κόμματος της ΝΔ, όσο και οι ηγεσίες των άλλων κομμάτων που έχουν υποψηφίους βουλευτές στη Ροδόπη, για τα μηνύματα που στάλθηκαν στα κινητά της πλειοψηφίας των Ροδοπιτών , και είναι άκρως απαξιωτικά τόσο για τα κόμματα όσο και για τους υποψηφίους βουλευτές.

Τους παραδίδω στην κρίση του κόσμου αρκέσθηκε να δηλώσει  ίδια…η τρομοκρατία και το ψέμα δεν θα περάσουν. Το φως και θα κυριαρχήσει στη Ροδόπη.

Το σεμνά και ταπεινά- σύνθημα του Κώστα Καραμανλή το 2004 – δυστυχώς ξεχάσθηκε αμέσως από μερικούς συνεργάτες του, το ίδιο και το σύνθημα περί Ελλάδας των άξιων και των αξιών. Μ αυτά που κάνουν εκθέτουν τόσο το ήθος του πρώην Πρωθυπουργού, όσο και το ήθος όλης της ΝΔ.

Χιλιάδες τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης  που δέχεται τις τελευταίες ώρες , από εξοργισμένους  Ροδοπίτες ,για τον ανηλεή πόλεμο που υφίσταται.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας