Β. Ελευθεριάδου ” Σαφές και τεκμηριωμένο το πρόγραμμα της Ν.Δ. για τη Ροδόπη”

Είχαμε σήμερα την τιμή να φιλοξενήσουμε στην εκπομπή μας ,στο ράδιο Πατρίδα 100.4 ,” Με το Δ καφαλαίο ” την κ.Βούλα Ελευθεριάδου, γνωστή ιατρό παθολόγο της Κομοτηνής και υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. στο νομό Ροδόπης. Η κ. Ελευθεριάδου μας έδωσε απαντήσεις και μας μίλησε τόσο για τους στόχους της Ν.Δ., όσο και για το πρόγραμμα του κόμματος που αφορά τη Ροδόπη καθώς και το τι θεωρεί η ίδια πως πρέπει να αλλάξει προκειμένου να πάει ο τόπος μπροστά, αλλά και η Ελλάδα γενικότερα.

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή και τη συντριπτική νίκη της Ν.Δ. σε αυτές, η κ. Ελευθεριάδου δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, παρόλο που πολλοί,μάταια,προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα του μηνύματος των πολιτών, η κάλπη ήταν ξεκάθαρη. Ο λαός έδωσε την απάντησή του σε όλα όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια( βαριά φορολογία, κλείσιμο επιχειρήσεων κλπ..) και δεν ”δωροδοκήθηκε” από τις ”πολιτικές παροχές της τελευταίας στιγμής ”. Ακολουθήθηκαν λάθος τακτικές στα εθνικά ζητήματα της χώρας και σε πολλά άλλα καίρια θέματα και έτσι ο κόσμος έδωσε την απάντησή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Δ. είναι όσο ποτέ, έτοιμη για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, πρόσθεσε η κ.Ελευθεριάδου. ” Υπάρχει ήδη απτό αποτέλεσμα από τις ευρωεκλογές ”,είπε. Με τον αέρα της μεγάλης νίκης και τη σφραγίδα του προέδρου Κ. Μητσοτάκη, η διαφορά στις εθνικές εκλογές αναμένεται μεγαλύτερη, κάνουμε λόγο ακόμη και για αυτοδυναμία της Ν.Δ. , μία θετική εξέλιξη για τη χώρα μας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να αφήσει μία κατάσταση ακυβερνησίας για αυτό και ψήφισε το νόμο της απλής αναλογικής. Για να μπορέσει η χώρα να σταθεί χρειάζεται μία δυνατή και σταθερή κυβέρνηση, ο σοφός λαός το κατάλαβε, και αυτό είναι που θα μας δώσει και τη νίκη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, πρόσθεσε η κ. Ελευθεριάδου. Με το αναλυτικό πρόγραμμα της Ν.Δ., ανοίγεται ο δρόμος για μια νέα εποχή όπου ο λαϊκισμός δίνει πλέον τη θέση του σε προγράμματα και συγκεκριμένες τακτικές.

Στην ερώτηση ποια είναι τα ζητήματα εκείνα που θα πρέπει να απασχολήσουν άμεσα τη νέα κυβέρνηση, προκειμένου να δοθούν και, λύσεις η κ. Ελευθεριάδου απάντησε ότι στη χώρα μας δεν επλήγει μόνο το οικονομικό αλλά και το ηθικό και κοινωνικό κομμάτι της. Όπως η ίδια τονίζει ως λαός μέχρι τώρα είχαμε μάθει ”στα έτοιμα”, δεν ήμασταν δηλαδή παραγωγικοί. Οφείλουμε να στηρίξουμε τη νεολαία στα βήματά της, κάτι που δε συνέβαινε ως τώρα διότι με όση όρεξη και όνειρα και αν επιχειρούσαν να ξεκινήσουν κάτι καινούριο οι άνθρωποι της νέας γενιάς, συνήθιζαν να πέφτουν πάνω σε τοίχους και να βρίσκουν κλειστές πόρτες. Αυτή την κατάσταση καλείται να αλλάξει η Ν.Δ. σύμφωνα με τα λόγια της κ. Ελευθεριάδου, ”και αν σε κάτι θα έπρεπε να δοθεί βάση τόσο από τον πρόεδρο της Ν.Δ. όσο και από όλους εμάς, αυτό θα ήταν να στηρίξουμε τη νέα γενιά να ανοίξει τις επιχειρήσεις της,να σταθεί στα πόδια της, ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε ξανά τη χώρα μας.”

Το αποτέλεσμα της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές της Ροδόπης δεν άφησε ικανοποιημένη την κ.Ελευθεριάδου, καθώς όπως μας είπε η ίδια θεωρεί πως δεν υπήρξε η κατάλληλη δραστηριοποίηση, αποδίδοντας το λόγο του αποτελέσματος στις υπόλοιπες εκλογικές αναμετρήσεις που έτρεχαν παράλληλα. Παρ’όλα αυτά η προσπάθεια δε σταματάει ποτέ, όπως άλλωστε και η αυτοκριτική. ”Η Ν.Δ. θα γίνει ξανά το μεγάλο και δυνατό κόμμα που θα επηρεάζει τις τύχες του νομού, ενώ θα πάψει να λειτουργεί πλέον ως ένα ‘κλειστό κλαμπ’ όπως συνέβαινε παλαιότερα”.

”Ήμουν κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ροδόπη σε όλα τα επίπεδα (ειδικά τα 4 τελευταία χρόνια), ανέφερε η κ. Βούλα Ελευθεριάδου. Η Ν.Δ. έχει διαμορφωμένο πρόγραμμα για τη Ροδόπη, καθώς όλα τα θέματα μεταφέρονται στο κόμμα, και έτσι τώρα πια υπάρχει σαφή άποψη για το τι πρέπει να γίνει μέσα στη Ροδόπη, την επόμενη κιόλας μέρα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο πρόεδρος επιμένει να έχει δικούς του ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα και στην περιφέρεια, στηρίζοντας τον περιφερειάρχη. Ωστόσο, οι κάτοικοι αισθάνονται παραμελημένοι, ενώ θα έπρεπε να είμαστε η κορωνίδα της Ελλάδας. Η μόνη λύση σε όλο αυτό είναι η αρμονία ανάμεσα στους πολιτικούς και η στροφή τους προς την ίδια κατεύθυνση, βάζοντας στην άκρη τα προσωπικά συμφέροντα και προτάσσοντας το καλό του τόπου.

Η τελευταία μας ερώτηση αφορούσε τη μειονοτική πολιτική και το τι θα πρέπει να αλλάξει σε αυτήν. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ροδόπη μας δείχνει πως κάτι δεν κάναμε καλά τόσα χρόνια. Αυτό όμως δεν προέκυψε τώρα , το 2014 τα πράγματα ήταν χειρότερα. Το γεγονός αυτό προδίδει την αποτυχία των κομμάτων να ενσωματώσουν τη ψήφο των μουσουλμάνων πολιτών σε κομματικές επιλογές. Όσον αφορά τη ψήφο για το DEB , πρόκειται για μια ψήφο χωρίς ανταπόκριση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ενημερωθεί επαρκώς πως βασικά πράγματα που καθορίζουν την καθημερινότητα τους περνούν μέσα από το Ευρωπαικό κοινοβούλιο, επομένως θα ήταν προς όφελος τους να έχουν λόγο και άποψη. Ίσως έκαναν αυτήν την κίνηση αμυνόμενοι προς εμάς, ήταν τα λόγια της κ. Ελευθεριάδου. ”Τίποτα δε μας χωρίζει , πολλά μας ενώνουν , το καλό του τόπου”, κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας