Ροζ καφενεία

Τον παλιό καιρό ξέραμε τα πράσινα και τα μπλε καφενεία. Η “μόδα” όμως μας τελείωσε (και καλώς τελείωσε) κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως θέλοντας προφανώς να αναβιώσει τις παλιές(κακές) εποχές πάει να φέρει την μόδα πίσω.
Είναι τόσο νεωτερίστηκες και ριζοσπαστικές οι απόψεις του, που ξεκινάνε από την εποχή του Λένιν και του Μάο και καταλήγουν στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου.
Τον τελευταίο βέβαια τον χρησιμοποιούν εξ ανάγκης, μια που στόχος είναι οι εναπομείναντες πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που δεν έκαναν ακόμα την χάρη στον ωραίο Αλέξη να τον προσκυνήσουν ως τον ένα και μοναδικό σωτήρα της χώρας.
Έτσι άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά την παρουσία τους και τα ροζ καφενεία(καφετέριες για την ακρίβεια, μια που τα καφενεία θυμίζουν κάτι από την Ελληνική παράδοση και δεν αποτελούν μέρος της κουλτούρας του ΣΥΡΙΖΑ).
Μια τέτοια καφετέρια ξεπήδησε και στο κέντρο της πόλης μας όπου μεταξύ καφέ, βότκας και ουίσκι σερβίρεται και σουτζουκ λουκούμ.
Το μόνο που μένει είναι να κάνουν μια αίτηση στον δήμαρχο να κόψει τα πλατάνια για να μην τους κόβει την θέα προς την τράπεζα με την κατακόκκινη επιγραφή που βρίσκεται στο πλάι της πλατείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας