Ρίψη αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

1

2

3

4

5

6Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, περισσότεροι από 400 μαθητές γέμισαν με τις φωνές τους το αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της Αλεξανδρούπολης περιμένοντας με ανυπομονησία και ενθουσιασμό να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών. Υπήρχαν μαθητές που είχαν παρακολουθήσει τις προηγούμενες εκδηλώσεις αλλά και μαθητές που για πρώτη φορά θα απολάμβαναν τα άλματα των αλεξιπτωτιστών σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Στις 12:00 περίπου το μεσημέρι δύο ομάδες αλεξιπτωτιστών μετά από θεαματικές πτήσεις προσγειώθηκαν με ακρίβεια μπροστά στους μαθητές που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους με θερμό χειροκρότημα.
Το C 130 μετά από μια επίδειξη χαμηλής πτήσης προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο και άνοιξε τις «πόρτες» του στους μαθητές, στους δασκάλους καθώς και στο κοινό προσφέροντάς τους την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό του, να επισκεφτούν το πιλοτήριο και να συνομιλήσουν με το πλήρωμά του. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες αποχώρησαν ευχόμενοι να επαναληφθεί αντίστοιχη δράση στο μέλλον.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, που ανταποκρίνονται πάντα θετικά στα αιτήματά μας ώστε να πραγματοποιούνται στον τόπο μας, αποκλειστικά και μόνο, παρόμοιες δράσεις, υποσχέθηκαν να επαναλάβουν σε επόμενο χρόνο αυτή την εκδήλωση.
Ευελπιστούμε ότι η ανταπόκριση μαθητών, εκπαιδευτικών και κοινού θα είναι και την επόμενη φορά το ίδιο θερμή. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους.

Με τιμή,
Η Αντιπεριφερειάρχης

Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη

Εγγραφείτε στο Newsletter μας