Πως φτάσαμε στην πρόσληψη του ΩΡΛ γιατρού στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Θύελλα προκάλεσε στον ιατρικό- και όχι μόνο – κόσμο της Ροδόπης η απόφαση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Κομοτηνής να προκηρύξει θέση ιατρού ορισμένου χρόνου , με αναγγελία η οποία δημοσιεύθηκε την μια ημέρα και έληγε την επόμενη.
Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε που λέει και η παροιμία!
Παρ όλα αυτά τρεις Κομοτηναίοι ΩΡΛ γιατροί (από τους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατο να προλάβουν) κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους.
Λόγω του κατεπείγοντος του πράγματος , έγινε άμεσα η επιλογή και ο ιατρός υπέγραψε τη σύμβαση του .
Που το παράξενο εκτός από το χρονικό όριο της προκήρυξης. ;
Ιδού
Α) Ο ιατρός που επιλέχθηκε είναι συνταξιούχος
Φυσικά αυτό δεν αποτελεί τυπικό κόλλημα
Β) Ερωτήθηκε τοπικός βουλευτής…και απάντησε πως η επιλογή έγινε στα πλαίσια της ισονομίας με τη μειονότητα.
Ούτε αυτό παράξενο
Γ) Ο ιατρός που προσλήφθηκε ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.. και παραλίγο υποψήφιος και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Ούτε αυτό παράξενο.
Ο λόγος βέβαια για τον Ιατρό Μεχμέτ Εμίνογλου, τέως επικεφαλής του τμήματος ΩΡΛ στο νοσοκομείο Κομοτηνής, καθ όλα ικανό ιατρό.
Όλα λοιπόν καλώς πραγμένα , εκτός από τις ημερομηνίες της προκήρυξης …που τυπικά είναι νόμιμες με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Να τραβήξουμε την κουρτίνα τώρα;
Δοκιμάστε μόνοι σας να το κάνετε.
Σας δίνω και τη βοήθεια του κοινού.
Η Ν.Δ. δεν συμπεριέλαβε στις πρόσφατες εκλογές στο ψηφοδέλτιο της μειονοτικό υποψήφιο προσκείμενο στον Ερντογάν. Σε ποιον πήγαν οι μερικές χιλιάδες αυτές ψήφοι και με ποιες συμφωνίες;
Φυσικά δεν αναφέρομαι στον Μεχμέτ Εμίνογλου…που όπως με διαβεβαίωσε και ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ούτε σχέση με τον Ερντογάν έχει και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν δυνατόν να στηρίζει ηγέτη ξένης χώρας που επιβουλεύεται την πατρίδα του, την Ελλάδα.
Η κουρτίνα αποκαλύπτει χρόνιες νοοτροπίες της Ροδόπης…όπου τα πάντα γινόταν με αλισβερίσι … και σπάνια έπαιρνες θέση αν δεν ήσουν κολλητός κάποιου…ή δεν σε υποδείκνυε κάποιος.
Φυσικό επόμενο να υπάρχει προκατάληψη με όσα ακούγαμε.
Μακάρι να έχουν ήδη σταματήσει αυτά! Μακάρι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας