Πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στην Κομοτηνή

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής οι πρώτες Επιμορφωτικές συναντήσεις με εκπαιδεύτρια τη Ψυχολόγο κ. Αναστασία Βαρσαμοπούλου και συντονίστρια την κ. Δήμητρα Δελή. Ήταν η πρώτη συνάντηση από μία σειρά μηνιαίων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν προσεχώς και μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν. Δημιουργήθηκαν τρία τμήματα λόγω της μεγάλης προσέλευσης. Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής. Είναι ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει όλο το χειμώνα. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, πάλι πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του κάθε πολίτη σε αυτή τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε όλη την Ελλάδα (55 πόλεις).

Η Πατρίδα παραβρέθηκε στην έναρξη του σεμιναρίου καταγράφοντας τις εντυπώσεις της από τον πρωτο κύκλο των μαθημάτων.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η αθρόα προσέλευση του κόσμου , αποδεικνυοντας για άλλη μια φορά τη δίψα των Ροδοπιτών για επιμορφωτικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου.
Το κοινό με προσήλωση παρακολούθησε τον ιδιαίτερο αλλά συνάμα απόλυτα κατανοητό τρόπο διδασκαλίας της εκπαιδεύτριας ψυχολόγου κ Αναστασίας Βαρσαμοπούλου , ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον επόμενο μήνα στον οποίο θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου.
Θα ήταν παράλειψη μας να μην εξάρουμε και τον ρόλο της συντονίστριας του σεμιναρίου κας Δήμητρας Βελή η οποία με άμεσο τρόπο διαχειρίσθηκε την αθρόα προσέλευση του κοινού , διευθετώντας κάθε λεπτομέρεια.
Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε και εσείς τον επόμενο κύκλο του σεναρίου, το πανεπιστήμιο Αιγαίου ,αλλά και η ποιότητα και εμπειρία τόσο της εκπαιδεύτριας ψιχολόγου , όσο και της συντονίστριας σας εγγυούνται μια ανεπανάληπτη μαθησιακή εμπειρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας