Πραγματοποιήθηκε η Συνδιάσκεψη της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων-Ενώσεων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης στην Κομοτηνή.

Τη συνδιάσκεψη χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης, κ. Τζαβδαρτζής Ιωάννης, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α., κ. Μπέττας Δημήτριος, ο Βουλευτής Ροδόπης, κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Μενεξίδης Νικόλαος, η Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ν. Ροδόπης, κα. Σκευά Ζωή, από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ, η Αστυνόμος Β΄ , κα. Ζούπη Κορίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Τσαλικίδης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής, κ. Μουρτίδης Γιάννης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θέμης Τζενετίδης.

Ακόμη, στη συνδιάσκεψη έδωσαν το παρόν Α΄ βάθμια Σωματεία από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Έβρο. Από τη Ροδόπη υπήρξε ικανοποιητική συμμετοχή και τα μέλη  θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν περισσότερα θέματα

Υλοποιήθηκε, λοιπόν, μια απόφαση του 18ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, η οποία προκειμένου να ενημερώσει καλύτερα τα μέλη της ξεκίνησε αυτήν την προσπάθεια και σήμερα βρέθηκε στην Κομοτηνή. Ο σκοπός της συνδιάσκεψης ήταν η πληρέστερη και σφαιρικότερη ενημέρωση, καθώς ο χώρος των Αποστράτων έχει υποστεί μεγάλες μειώσεις.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης, κ. Τζαβδαρτζής Ιωάννης, τόνισε:  “Εκείνο που περιμένουμε από τα μέλη μας, αφού ενημερωθούν, είναι να έχουν μεγαλύτερες συμμετοχές στις κινητοποιήσεις. Σήμερα η Ασφάλεια των πολιτών είναι το κυριότερο που πρέπει να παρέχεται”.

Ακόμη, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α., κ. Μπέττας Δημήτριος, στο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως η πολιτεία θα πρέπει να ενισχύει τα Σώματα Ασφαλείας και να τα στελεχώνει. Αυτό που πρότεινε, επίσης, είναι η Μεταφορά του Παραρτήματος Μετεκπαίδευσης εδώ στη Ροδόπη.

Τέλος, αυτό που αναφέρθηκε ήταν η προσχώρηση του πρώτου  Σωματείου Πυροσβεστών στην Ομοσπονδία Αποστράτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας