Πολλές οι προεκλογικές υποχρεώσεις λίγα τα λεφτά στο δήμο

Οργασμός στο δήμο…προεκλογικός φυσικά.

Σήμερα ενέκριναν και την σύνθεση της ασφάλτου που πρέπει να ρίξουν στις λακκούβες των δρόμων της Κομοτηνής. Λίγο αργά μάλλον το κατάλαβαν ότι οι περισσότεροι δρόμοι είναι σε κάκιστη κατάσταση.

Εμ τι να τους κάνω; Πάλι λάθος υπολογισμούς έκαναν, πόνταραν στο ότι οι εκλογές κερδίζονται μόνο από δίμηνες ή οκτάμηνες  προσλήψεις και μπόλικα θεάματα. Χτες μάλιστα εγκρίθηκαν να δοθούν τώρα στην ΔΚΕΠΠΑΚ και τα λεφτά του Νοεμβρίου.

Πάλι καλά που τα έχουν…γιατί και μπορεί και να μην τα είχαν αφού από τα 8,5 εκ που τους άφησε ο Γ. Πετρίδης το 2019 …παρουσίασαν ως επίτευγμα ότι στο τέλος του 2022 είχαν ακόμα 2.500.000 εκ….ενώ δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο πόσα είναι τα χρήματα που έμειναν σήμερα. Εσείς τι λέτε; Αν υπήρχε έστω και ένα ανεκτό ποσό …δεν θα το διαλαλούσαν?

Και αναφέρομαι στα χρήματα του δήμου…γιατί στα χρήματα και την οικονομική κατάσταση των δημοτικών επιχειρήσεων…μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά …αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.

Περίεργο ε; Μια δημοτική αρχή να βρίσκεται στο τέλος της θητείας της και να μην παρουσιάζει στο εκλογικό σώμα…δηλαδή στους δημότες της…αυτούς που πληρώνουν δηλαδή…τον οικονομικό απολογισμό της.

Αρκούμαστε μόνο στις δηλώσεις του Δημάρχου…ότι όλα βαίνουν καλώς και όλα είναι υπό έλεγχο.  Όποιος θέλει το πιστεύει  και όποιος δεν θέλει όχι. Άμα παρουσιαζόταν και κανένα έγγραφο  δεν θα ήταν πολύ καλύτερο…από τα απλά λόγια;

Άλλωστε και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μας είχε διαβεβαιώσει πως λεφτά υπήρχαν…αλλά τελικά αυτό που υπήρχε ήταν τα μνημόνια.

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας