Ποιοι και γιατί διαδίδουν ψευδείς φήμες για κατά τόπους εμπλοκές με την Τουρκία;

Όχι ,δεν έγινε κανένα θερμό επεισόδιο σήμερα στον Έβρο.

Όχι , δεν έγινε θερμό επεισόδιο ούτε σε κανένα νησί μας.

Η Τουρκία βέβαια συνέχισε να τραβά στα άκρα το σχοινί τόσο με πτήσεις F16 πάνω από το Καστελόριζο…όσο και με δεσμεύσεις θαλάσσιου χώρου μεταξύ Κρήτης και Κύπρου για έρευνα υδρογονανθράκων.

 

Η Ελλάδα πλέον δεν είναι πρωτόβγαλτη για να πέσει σε παγίδα των Τούρκων όπως την εποχή των Ιμίων. Όταν αποφασίσει να εμπλακεί σε θερμό επεισόδιο…αυτό σίγουρα θα πονέσει τους Τούρκους …και θα έχει εμβληματικό χαρακτήρα.

 

Δεν φοβόμαστε τους απέναντι….τους από εδώ φοβόμαστε. Όλους αυτούς που διασπείρουν συνεχείς ψευδείς φήμες …για επεισόδια που τάχα γίνονται με την Τουρκία. Τι άραγε θέλουν να καταφέρουν; Να σκορπίσουν πανικό μέσα στις τάξεις του στρατεύματος; Ή να διαλύσουν κι άλλο την οικονομία μας….αφού ο λαός θα ζει με το φόβο πολέμου;

Και ποιος άραγε τουρίστας θα έρθει σε μια χώρα…στα πρόθυρα πολέμου;

Και κοιτάξτε να δείτε σύμπτωση… οι ίδιοι που διαδίδουν τις φήμες… υποστηρίζουν πως πρέπει να παύσουν και όλες οι «πολιτικές διώξεις» για το καλό της εθνικής ομοψυχίας.

Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Ας επαναλάβουμε

Α) ποιοι έχουν ακόμα τη δύναμη να διαδίδουν φήμες μέσω τάχα πατριωτικών ιστοσελίδων ή «έγκυρων» Μ.Μ.Ε.

Β) ποια είναι η μόνη δίωξη που ασκήθηκε από την προανακριτική επιτροπή της βουλής;

 

Όσο για τα υπόλοιπα;

Φυσικά και ναι …η ηγεσία έχει θέσει το στράτευμα σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής. Αποτρεπτικό όπλο λέγεται για όσους δεν το γνωρίζουν.

Φυσικά και ναι…έχουν περιορισθεί οι άδειες στις κρίσιμες ειδικότητες των στρατευσίμων.

Και τέλος   φυσικά και ΟΧΙ…. Δεν πρόκειται να μετακινηθεί καμιά μονάδα της Κομοτηνής για να πάει σε νησί. Οι μονάδες της Θράκης είναι ανά πάσα στιγμή  έτοιμες να κινηθούν μόνο προς ανατολάς αν χρειασθεί….ούτε προς νότο ούτε προς βορρά ούτε προς τη δύση.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας