Ποια είναι τα golden girls της Ροδόπης?

Processed with VSCO with s1 preset

Τα περίφημα golden boys έγιναν γνωστά στη χώρα μας από τα τέλη της δεκαετίας του 90 ως το 2009 οπότε και η Ελλάδα χρεοκόπησε.   Ήταν  οι ευνοημένοι του πολιτικού συστήματος , που είτε διαχειριζόταν πακτωλούς  κρατικών χρημάτων είτε ήταν διορισμένοι σε θέσεις με παχυλότατους μισθούς. Κοινό τους χαρακτηριστικό η προσκόλληση τους σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο το οποίο είχε δύναμη, εκείνο το χρονικό διάστημα.

Golden boys υπήρχαν και στη Ροδόπη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , ενώ από το 2004 εμφανίστηκαν και δεξιά golden boys αλλά μόνο ως περαστικά…προκειμένου να κλείσουν καμιά  δουλειά.

Το πρώτο “χρυσοαγόρι” που εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή ήταν ο γνωστός σε όλους μας… Άγγελος Λάσκαρης ο οποίος ανέλαβε χρέη επικοινωνιολόγου στο δήμο Κομοτηνής …του οποίου τίναξε το ταμείο στον αέρα…από τις σπατάλες.  Ποιος μας έφερε τον επικοινωνιολόγο στην Κομοτηνή? Γνωστό? Ποιος ο  στενός πολιτικός κύκλος του επικοινωνιολόγου? κι αυτό γνωστό. Γιατί δεν ερευνήθηκε ποτέ σε βάθος η υπόθεση? Γνωστότατο και αυτό.   Ακόμα πιο γνωστό το γιατί επιλέχθηκε ως εξιλαστήριο θύμα   ο Δημήτρης Κοτσάκης και όχι ο πραγματικός υπαίτιος.

Επι 2 τετραετίες ο δήμος Κομοτηνής πλήρωνε το βαρύ τίμημα…

Και για να κουτσομπολέψουμε λίγο ας σας αναφέρω πως το αγγελικό “χρυσόπαιδί” είχε μεγάλη αδυναμία και στο ωραίο φύλο.

Τα golden boys όμως τελείωσαν πανελληνίως  με την έλευση της τρόικας το 2010….ενώ παράλληλα τα κονδύλια για τις ΜΚΟ καταργήθηκαν με νόμο επί πρωθυπουργίας Σαμαρά.

Η Ροδόπη όμως ποτέ δεν το βάζει κάτω…και έτσι ανακάλυψε τα golden girls

Μισθοί 3 με 5 φορές πάνω από τον κανονικό και φυσικά ειδικές θέσεις….

Προσόν τους ; Η στενή συνεργασία με φημισμένο πολιτικό πρόσωπο…

Πόσες είναι; Πάνω από πέντε και κάτω από δέκα…και φυσικά αυτό τον καιρό “τρέχουν” για το καλό της Ροδόπης… πάνω απ όλα.

ΥΓ

Μην ονειρεύεστε και εσείς μια αντίστοιχη θεσούλα…το club είναι v.i.p και αν στο μέλλον “εφευρεθεί” κάποια νέα θέση ,κάποια απλώς θα αποκτήσει δεύτερη ή τρίτη δουλειά.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας