Πικροχαρούμενες διαπιστώσεις

Δυσβάσταχτα®
Δυσβάσταχτο το τελευταίο πακέτο των περικοπών 11.5 δις…Ακούς τα μέτρα και σε λούζει κρύος ιδρώτας…Μερικές φορές λιποθυμάς κι από την οργή…ενώ άλλοι πηδάνε από τα μπαλκόνια. Έτσι είναι τα πράγματα χωρίς αμφιβολία…όμως σκεφθείτε και την άλλη περίπτωση…Αυτό το πακέτο να ήταν το πρώτο από τα επερχόμενα άλλα δέκα πακέτα περικοπών σε περίπτωση που επιστρέφαμε τώρα στην δραχμή!!!
Πολλοί®
Έτσι που πάει το πράγμα με την ανεργία σε λίγο καιρό οι δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι πιο πολλοί από τους ιδιωτικούς…Έτσι για να δικαιωθεί και ο Μαρξ βρε αδελφέ.
Απορία®
Αφού υπάρχει τόση ανεργία η κυβέρνηση γιατί διορίζει σε διάφορα πόστα συνήθως συνταξιούχους;
Πείρα®
Θα μου πείτε πως εκείνοι έχουν πείρα…οι νέοι δεν έχουν…. Ναι έχουν πείρα αλλά σε τι; Στο πως ξεχαρβαλώνεται ο κρατικός μηχανισμός;
Έρευνα®
Το ΣΔΟΕ ερευνά 33 βουλευτές για παράνομο πλουτισμό…Α τους χαζούς…αυτούς δεν τους μίλησε κανείς για τις Offshore;
Κανόνας®
Εντάξει δεν πλούτισαν όλοι οι βουλευτές αφού υπάρχουν και πάρα πολλοί που τίμησαν την ψήφο του λαού αλλά σ αυτή την χώρα έχουμε το συνήθειο να τα γενικεύουμε όλα…Άχρηστοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, επίορκοι οι δικαστές, κλέφτες οι καταστηματάρχες, έφαγαν τις επιδοτήσεις οι γεωργοί, δεν πληρώνουν φόρους οι ελεύθεροι επαγγελματίες και πάει λέγοντας. Ε όχι κύριοι! ποιος σας δίνει το δικαίωμα να τους βάζετε όλους σ ένα τσουβάλι επειδή είστε ανίκανοι να ξεχωρίσετε το στάρι από την ήρα…Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι τίμιοι και οι κλέφτες….πιάστε λοιπόν τους δεύτερους και μην αναγκάζετε τους πρώτους να αυτοκτονούν από την απελπισία.
Χάλι®
Μες το κακό χάλι ο Τσοχατζόπουλος….πουλιέται σε τιμή ευκαιρίας η Ελλάδα κι αυτός δεν είναι έξω για να την αγοράσει!
Αύξηση®
Κοιτάτε ατυχία! Μόλις είπαμε πως είναι ώρα μερικοί πολιτικοί επιτέλους να συνταξιοδοτηθούν …αυξάνεται το όριο συνταξιοδότησης κατά δυο χρόνια.
Απορία®
Αν εξ αιτίας των οικονομικών μέτρων το προσδόκιμο ζωής μειωθεί στα 66 χρόνια…εμείς πάλι σύνταξη στα 67 θα παίρνουμε;
Ερώτηση®
Έγινε καμιά επερώτηση στη βουλή για το πόσοι είναι αυτοί που παίρνουν ακόμα σύνταξη εθνικής αντίστασης; Θα είχε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε και τις ηλικίες τους.
Πλάκα®
Έχει γούστο σε λίγα χρόνια να ζητάνε ανάλογη σύνταξη και οι αγανακτισμένοι αντιστασιακοί της πλατείας Συντάγματος.
Σύνταξη®
Άστε που πρέπει να δοθεί σύνταξη αντιστασιακού σε όλους τους λαθρομετανάστες…μια που αντιστέκονται στην πρόθεση της κυβέρνησης να τους συλλάβει και να τους απελάσει.
Αναρχικοί®
Αμ οι αναρχικοί τι να πουν; Εκείνοι έχουν και τα πειστήρια -μέσω τηλεοράσεως -ότι πολέμησαν με τις μολότοφ στο χέρι.
Ορισμός®
Εκείνοι όμως που πρέπει εξ ορισμού να λάβουν την σύνταξη του αντιστασιακού είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…Δεν είδατε πως αντιστάθηκαν για να μην μπει η Ελλάδα στο μνημόνιο;

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας