Πετυχημένο το 1ο camp Αθλητικής Αξιολόγησης και Βελτίωσης του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή

«Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε την Παρασκευή 29 Ιουνίου το 1ο camp Αθλητικής Αξιολόγησης και Βελτίωσης, που διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. «Κομοτηνή» στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινά προπονήσεις βασικής τεχνικής σε σταθμούς, διαγωνιστικά παιχνίδια, τεστ αξιολόγησης φυσικής κατάστασης και τεχνικής, ενώ καθημερινά επισκέπτονταν το camp αθλητές του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή, οι οποίοι μετέφεραν τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την ενασχόληση τους με το μπάσκετ.
Ειδικότερα, την 1η ημέρα επισκέφτηκε το camp ο καλαθοσφαιριστής Κ. Παρατσουκίδης, ο οποίος ενθουσίασε τα παιδιά με την δεινότητα του στα καρφώματα, ενώ παράλληλα έπαιξε μονό με τα παιδιά.

Την 2η ημέρα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο camp την αρχηγό του γυναικείου τμήματος Μάρω Σεβδυνίδου, μια αθλήτρια με συμμετοχή στις μικρές Εθνικές ομάδες και σε ALL STAR GAME. Η κ. Σεβδυνίδου μίλησε στα παιδιά για την ψυχολογία του αθλητή και παρότρυνε με τις πολύτιμες συμβουλές τις τα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να έρχονται στο γήπεδο να παρακολουθούν τους αγώνες της γυναικείας και της ανδρικής ομάδας. Ξεχωριστή και η παρουσία του διατροφολόγου αλλά και αθλητή του ανδρικού του Γ.Α.Σ. «Κομοτηνή» κ. Σταμπουλή, ο οποίος ενημέρωσε τα παιδιά σχετικά με τις σωστές διατροφικές συνήθειες που πρέπει να έχουν.
Την 3η ημέρα του camp, είχαμε την επίσκεψη του αρχηγού του ανδρικού τμήματος του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή Ντίνα Κώστα, ο οποίος συμβούλεψε τα παιδιά να προγραμματίσουν έτσι το χρόνο τους ώστε να μην παραμελούν ούτε το σχολείο αλλά ούτε την προπόνηση τους στο μπάσκετ. Παράλληλα, έδειξε μέρος των γνωστών του εκτελεστικών αρετών στα τρίποντα, παίζοντας με τα παιδιά.

Η 4η ημέρα συνεχίστηκε με προπόνηση τεχνικής και διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ την τελευταία ημέρα τα παιδιά ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα, παίζοντας από το πρωί ψυχαγωγικά παιχνίδια και έκαναν διαγωνισμούς. Το 1ο camp ολοκληρώθηκε με την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και των καρτελών φυσικής κατάστασης και τεχνικής αξιολόγησης που ετοίμασαν οι 6 συνολικά προπονητές του camp για κάθε παιδί ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή του 1ου camp Αθλητικής Αξιολόγησης και Βελτίωσης του Γ.Α.Σ. «Κομοτηνή».

Το Δ.Σ. του
Γ.Α.Σ «Κομοτηνή»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας