Περιφέρεια Α.Μ.Θ : Μετά από 3 χαμένα χρόνια ….ανακάλυψαν το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο του Βορείου Έβρου!

Ως νέος « Μάρκο Πόλο» ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ. Γιαννακίδης ανακάλυψε στο τέλος της θητείας του και (προεκλογικά) , την «τραγική και δραματική» κατάσταση (οι χαρακτηρισμοί είναι δικοί του) του επαρχιακού οδικού δικτύου του Βορείου Έβρου.
Πραγματοποίησε όψιμη σύσκεψη, αναφέρθηκε σε «προεκτίμηση» κόστους έργων (αοριστίες δηλαδή) , μοίρασε «νέες» μελλοντικές μελετητικές ωριμάνσεις, επενδύοντας στην ελπίδα των συμπολιτών μας, με λογικές παλαιοκομματικών πρακτικών.
Ταυτόχρονα πληροφορούν ότι και ο εκ του ΠΑΣΟΚ υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης θα «χρηματοδοτήσει» (σε προεκλογική στήριξη Γιαννακίδη; από ποιους πόρους και πότε;) «το μέλλον» στα αντιπλημμυρικά του ποταμού Έβρου, του -κατά τα λεγόμενά τους- «θωρακισμένου» από τα πλημμυρικά φαινόμενα!!!
Ο επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργος Παυλίδης, σχολίασε:
«Χαμένα χρόνια, χαμένες ευκαιρίες. Ανεπάρκεια παντού. Το οδικό δίκτυο σε όλη την Περιφέρεια αφέθηκε στην τύχη του. Στο επίκεντρο της ανάπτυξης επιβάλλεται να είναι τα έργα που εξυπηρετούν την καθημερινότητα των πολιτών. Τώρα θυμήθηκαν τον Βόρειο Έβρο, πριν τις εκλογές. Εγκατάλειψη, επικινδυνότητα, θύματα τροχαίων ατυχημάτων από την τριτοκοσμική κατάστασή του. Ο κ. Γιαννακίδης όπου θέλει, βρίσκει χρηματοδοτήσεις για έργα! Αναρωτιόμαστε, ήταν άλλος Περιφερειάρχης όλα αυτά τα χρόνια; Δυστυχώς η Περιφέρεια επί χρόνια κινήθηκε χωρίς σχέδιο, χωρίς προτεραιότητες, περιστασιακά, με ελάχιστη αποτελεσματικότητα. Επιτέλους να σεβαστούν τη νοημοσύνη μας. Άγιες μέρες έρχονται , ας μην προκαλούν την κοινωνία».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας