Παρουσίαση νέου προπονητή του Πανθρακικού Δ.Ελευθερόπουλου

Παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού Δ.Ελευθερόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ απο τον μεγαλομέτοχο Α.Καραολάνη και το πρόεδρο της ομάδας Δ.Τζελέπη.

Με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή ξεκίνησε την παρουσίαση ο κ.Καραολάνης λέγοντας πως είναι οτι καλύτερο που μπορούσε να έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Τόνισε οτι ο Δ.Ελευθερόπουλος ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας και τώρα και πρωτύτερα.Φυσικά αναφέρθηκε και στον πρώην προπονητή Μάνουελ Ρόκα τον οποίο ευχαρίστησε,λέγοντας πως φεύγει σαν φίλος απο την ομάδα.Μεταξύ άλλων διέψευσε και δημοσιεύματα τα οποία αναφερόταν σε κακή σχέση μεταξύ των διοικουμένων, υποστηρίζοντας οτι δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα στις σχέσεις του ούτε με το Δ.Τζελέπη ούτε με το Χ.Μαυρομάτη.

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δ.Τζελέπης μιλώντας για μια περίοδο δύσκολη όπου κυριαρχούν ανάμεικτα συναισθήματα, κυρίως δυσάρεστα λόγω της αποχώρησης του Μ.Ρόκα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη κακή αρχη της ομάδας και στα τρια πρώτα άσχημα παιχνίδια λέγοντας οτι αυτά μένουν πίσω και το πρωτάθλημα ξεκινάει μεθαύριο. Όσο για τον Δ.Ελευθερόπουλο τόνισε πως η προσφορά του τόσο στη ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και στη προπονητική,είναι τεράστια. Το γεγονός οτι η περίπτωση Ελευθερόπουλου είχε ξανασυζητηθεί,επιβεβαιώθηκε και απο τον Κ.Τζελέπη, ο οποίος είπε πως είχε ξαναγίνει πρόταση για συνεργασία η οποία δεν προχώρησε λόγω άλλων υποχρεώσων του Ελευθερόπουλου. Σίγουρος όπως είπε για την  επιτυχία, τη Τετάρτη θα δούμε μια διαφορετική εικόνα.

 

Τέλος το λόγο πήρε ο νέος προπονητής Δ.Ελευθερόπουλος ο οποίος μίλησε αρχικά για τον Πανθρακικό λέγοντας πως δείχνει οτι είναι μια ομάδα που εκτιμάει τη δουλειά του άλλου κι αυτό φαίνεται και απο τα λόγια της διοίκησης και για τον Μ.Ρόκα. Αυτό επίσης που του άρεσε είναι οτι ο μεγαλομέτοχος δίνει ελευθερία στον προπονητή να κάνει αυτό που εκείνος πιστεύει, πράγμα που δεν είναι αυτονόητο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια μίλησε για την ομάδα και τους παίκτες, λέγοντας πως έχει ξεκινήσει σκληρή δουλειά και η εικόνα ειναι ικανοποιητική. Αυτο που επισήμανε στους παίκτες είναι ‘’οτι αν δεν υπάρχει φιλοδοξία θα υπάρχει πρόβλημα’’. Κλείνοντας τις δηλώσεις τόνισε πως τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Καλλονή,κοιτάμε μπροστά.
Στη συνέχεια ο νέος προπονητής απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

-Για τους τραυματισμους και τις απώλειες στο επόμενο παιχνίδι δήλωσε πως εκτός θα είναι σίγουρα ο Χρήστου και η κατάσταση του Ιγκόρ θα εκτιμηθεί το απόγευμα.

-Για την απουσία του κόσμο στις κερκίδες: ‘’Όταν διώξεις κάτι και το θες πίσω πρέπει να το κατακτήσεις,αυτό θα γινει μέσα απο σκληρή δουλειά’’

-Για τη βαθμολογία και τα γκολ που δεν εχει βάλει η ομάδα φετος:Το παν είναι ο επιθετικός και ο σέντερ φορ για τα γκόλ και αυτό πρέπει να δούμε.

-Για το ρόστερ της ομάδας:’’Εν δυνάμει αξιόλογο σύνολο’’

 

-Για τις θέσεις της ομάδας μέσα στο γήπεδο: ‘’Θ’αλλάξει σίγουρα ο σχηματισμός γιατί κάθε προπονητής λειτουργεί διαφορετικά’’

*Και μη ξεχνάτε
Τετάρτη 23/9-18:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

IMG_0587IMG_0589IMG_0591IMG_0595IMG_0601IMG_0597

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας