ΠΑΟΚ Κοσμίου – Πανθρακικός 0-4

Δείχνοντας την ποιότητα του και το ταλέντο που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Πανθρακικός επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του ΠΑΟΚ Κοσμίου, χάνοντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες και έχοντας συνολικά 4 δοκάρια!

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Κεχαγιά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Παύλου, Καραγιαννίδη, Πλασταρά και Τσαγκαλίδη, στα χαφ τους Λεγάτο, Κυριαλάνη, έχοντας μπροστά τους Ρουμπιέ, Παπαδόπουλο και Βιόπουλο και μοναδικό προωθημένο τον Γκαϊδατζή.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε μόλις στο 5΄ με σκόρερ τον Πλασταρά ενώ έφτασε κοντά στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος σε πολλές περιπτώσεις με πιο κλασσικές να σημειώνονται στο 33΄ με τον Βιόπουλο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Κολτσίδα από το σημείο του πέναλτι, στο 40΄ όταν ο Ρουμπιές έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 44΄ η προσπάθεια του Καραγιαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός αφού είχε τρίτο δοκάρι με τον Ρουμπιέ στο 60΄ «καθάρισε» το παιχνίδι με σκόρερ των δύο τερμάτων στο 62΄ και στο 64΄ τον Ρουμπιέ. Μάλιστα στο τρίτο τέρμα, πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας ο Ρουμπιές, αυτή είχε καταλήξει στο κάθετο δοκάρι του Κολτσίδα από το σουτ του Γκαϊδατζή.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια έπεσε με τον Πανθρακικό να συνεχίσει να χάνει ευκαιρίες και να φτάνει τελικώς στην επίτευξη του τέταρτου τέρματος με τον Μπατσιούλα να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 4-0

Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας που για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι έκανε να νιώσουμε σαν το σπίτι μας, το ΔΑΚ Κομοτηνής και δίνουμε ραντεβού το επόμενο Σάββατο στην έδρας μας απέναντι στην Δόξα Σώστη!

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Ισαακίδης): Κολτσίδας, Συνέσιος, Σαλήχ, Μπατσιούλας, Ζησίδης, Θεοδωρίδης (46΄ Ανδρεάδης), Τουτουντσή Χασάν (30΄ Ανδρεάδης), (73΄ Ιλκέρ), Βούλγαρης, Καπλανίδης, Αστρεινίδης, Σμαλής

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Λεγάτος (62΄ Κονόμι), Παπαδόπουλος (69΄ Καρασιούνας), Κυριαλάνης (50΄ Τσιανάκας), Γκαϊδατζής (72΄ Σαμή), Ρουμπιές, Βιόπουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter μας