Πανθρακικός – Ξάνθη 0-0 (παραλειπόμενα)

1. 30 οργανωμένοι οπαδοί της Ξάνθης με 7 πανό ήταν όλη κι όλη η παρουσία των φιλάθλων της γειτονικής ομάδας στο θρακιώτικο ντέρμπι.
2. Ως απάντηση οι γηπεδούχοι παρέταξαν 25 οργανωμένους, 3 πανό…και ένα τύμπανο.
3. Απογοητευτική η εικόνα στο ΔΑΚ για έναν αγώνα ντέρμπι …αφού η κεντρική θύρα ήταν μισογεμάτη…στην θύρα των φιλοξενούμενων όπως είπαμε βρισκόταν 30 άτομα… ενώ στη θύρα 2 των γηπεδούχων ..εκτός από τους 25 οργανωμένους…υπήρχαν ακόμα 100 φίλαθλοι.
4. Ντέρμπι δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση ούτε το παιχνίδι…ιδίως στο πρώτο ημίχρονο αφού έγινε όλο κι όλο μία φάση…με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να κάνει καταπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Ντιγκινί μετά από σέντρα του Χαβίτο.
5. Βελτιώθηκε κάπως η εικόνα του αγώνα στο β ημίχρονο…με τον Πανθρακικό να έχει 2 κλασσικές ευκαιρίες…την πρώτη με τους ίδιους πρωταγωνιστες… καρμπόν με αυτή του πρώτου ημιχρόνου…και τη δεύτερη μετά από σέντρα του Χαβιτο και παραλίγο αυτογκόλ από λάθος ενέργεια του Ξανθιώτη τερματοφύλακα. Η Ξάνθη σε όλο τον αγώνα αρκέσθηκε σε κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως ουσιαστικό κίνδυνο για τον Αθανασιάδη.
6. Ανά δέκα λεπτά ένας φίλαθλος του Πανθρακικού από την κεντρική εξέδρα πετώντας ασημί χαρτάκια προσπαθούσε μάταια να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του αγώνα.
7. Στο φημισμένο Ελ Θράκικο…το πως κατάφερε η διοίκηση του Πανθρακικού να πουλήσει λιγότερα εισιτήρια ακόμα και σε σύγκριση με τον αγώνα με την Καλλονη…μόνο ένας θεός το ξέρει.
8. Αρκετός φίλαθλοι είναι η αλήθεια προτίμησαν να παρακολουθήσουν το τοπικό ντέρμπι στο κλειστό γυμναστηριο μεταξύ του ΓΑΣ και της ΑΕΚ παρά να ενισχύσουν με τον οβολό τους την ομάδα του Πανθρακικού.
9. Παγκόσμια πρωτοπορία…για την διοίκηση του Πανθρακικού….αφού μόλις υπέγραψε συμβόλαιο χορηγίας με την εταιρία www.stoiximan.gr…στα δημοσιογραφικά θεωρεία βρισκόταν και μετέδιδε στοιχηματικά τον αγώνα… συνεργάτης άλλης εταιρίας του εξωτερικού… Άγνοια για το ποιοί βρίσκονται στα δημοσιογραφικά; Αν ναι…δεν πρόκειται για ΠΑΕ αλλά για ξέφραγο αμπέλι….αν όχι ας αναζητηθεί ο υπαίτιος
10. Μετά απο το παραπάνω τι άλλο να γράψω; Τι σχολιασμός μπορεί να γίνει για μια ομάδα…που δεν μπορεί να κόψει ούτε 2000 εισιτήρια στο Πανθρακικός- Ξανθη…που απορίπτει την χορηγία του ΟΠΑΠ…για την χορηγία για την stoiximan….χωρίς να ανακοινώνει στους φιλάθλους το ύψος των χρημάτων…και την ίδια στιγμή να “φιλοξενεί”στα δημοσιογραφικά της θεωρεία…συνεργάτη τρίτης στοιχηματικής εταιρίας του εξωτερικού. 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας