Πανθρακικός- Βέροια 0-2 Παραλειπόμενα

1.Οι περίπου τριάντα οπαδοί της Βέροιας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ, κέρδισαν κατά κράτος την μάχη της κερκίδας από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανθρακικού που απλά δεν “υπήρχαν” στο γήπεδο.
2.Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι φωνές των παικτών και τον προπονητών ήταν το μόνο που ακουγόταν σ όλο το γήπεδο. Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα…αλλά μπορούμε από τώρα να απονείμουμε στον Πανθρακικό τον τίτλο για την πιο ήσυχη έδρα ever
3. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι ρεπόρτερ που ακολουθούν την φιλοξενούμενη ομάδα ψάχνουν να βρουν ίντερνετ στα δημοσιογραφικά για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά μάταια. 25-30 ευρώ το μήνα το κόστος στην ΠΑΕ Πανθρακικός για την τοποθέτηση ιντερνετ και καθαρίζει από τα δυσμενή σχόλια των φιλοξενούμενων για τις ανέσεις που προσφέρει η ΠΑΕ Πανθρακικός προς τον τύπο.
4. Ελάχιστα πράγματα ακούγονται από την ηχητική εγκατάσταση του γηπέδου η οποία χρειάζεται άμεσα σέρβις
5. Έσκασε στο γέλιο μέρος της κερκίδας όταν φίλαθλος φώναξε σε παίκτη να μην ιδρώσει πιο πολύ την φανέλα του γιατί θα καεί το γκαζόν απο το ουίσκι που τρέχει.
6. Και μια που είπαμε για γκαζόν…ο Πανθρακικός φέτος διαθέτει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους του πρωταθλήματος …πραγματικό χαλί το τερέν.
7. Ζητείται ηγέτης στην άμυνα που να καθοδηγεί τους υπόλοιπους. Το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει κατά το δεύτερο ημίχρονο όταν η ομάδα του Πανθρακικού πήρε την εστία που είναι προς την Θύρα 2 (όπου και ο πάγκος του Πανθρακικου) και ο Ρόκα έδινε ο ίδιος οδηγίες στους αμυντικούς
8. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αμέτρητα τα χιλιόμετρα που έτρεξε ο Χαβιτο… Παρ όλα αυτά δεν του βγήκε καμιά του ενέργεια, πλην της φάσης με το δοκάρι όπου φάνηκε η μεγάλη του κλάση.
9. Πολύ κεφάτο μήκε ο Σέτι στον αγωνιστικό χώρο…προσπάθησε στο πρώτο μισαώρο με τις πάσες του να παίξει τον ρόλο του ηγέτη όμως μετά χάθηκε στην μετριότητα.
10. Οι προπονητές τη κερκίδας το έβγαλαν το συμπέρασμα τους…Μια που έχουμε άπειρους παίκτες δεν πρέπει να παίζουμε τεχνικά…αλλά βασιζόμενοι στη δύναμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας