Πανθρακικός- Αστέρας Τρίπολης. παραλειπόμενα του παιχνιδιού.

 1. Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στον αγώνα της πρεμιέρας του Πανθρακικού.
  1500 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα παρά τον βροχερό καιρό και το ακατάλληλο της ώρας και της μέρας μια που συνέπιπτε με πολλές άλλες εκδηλώσεις στο νομό.
 2. Για άλλη μια χρονιά ανύπαρκτη η υποστήριξη από τους οργανωμένους οπαδούς.
 3. Δύο παράλληλα ουράνια τόξα έκαναν την εμφάνιση τους μετά το τέλος της βροχής πάνω απο το ΔΑΚ…όσα και τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα.
 4. Ο προπονητής της Τρίπολης παρακολουθούσε συνεχώς το παιχνίδι εκτός των ορίων της περιοχής του πάγκου, με συνέπεια να γίνει  συνεχής στόχος φωνών ενός φιλάθλου που άγνωστο πως παρακολουθούσε το παιχνίδι από την κατά τα άλλα κλειστή  για τους φιλάθλους θύρα 4
 5. Οι συνθέσεις των ομάδων μοιράσθηκαν στους δημοσιογράφους στο ημίχρονο του αγώνα!!! Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνετ όπου όλοι προσέτρεξαν πριν τον αγώνα για να πληροφορηθούν τις συνθέσεις έγκαιρα.
 6. Καλοδουλεμενη ομάδα ο Αστέρας με γεροδεμένους και ψηλούς παίκτες, υπερίσχυσε κατά κράτος του Πανθρακικού τόσο απο άποψη τακτικής όσο και ατομικών μονομαχιών.
 7. Πάρα πολύ τρέξιμο από τον Χαβιτο  που κυνηγούσε συνεχώς την μπάλα , αν και ο ίδιος δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.
 8. Πάρα πολύ τρακ είχε ο Αθανασιάδης…δεν καθοδηγούσε την άμυνα και ήταν διστακτικός στις εξόδους. Είναι όμως μεγάλος τερματοφύλακας και σύντομα θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που του λείπει
 9. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να οργανώσει παιχνίδι μόνο μετά την είσοδο του Σέτι και αφού το σκορ ήταν ήδη 0-2.
 10. Σε πολύ κακή μέρα ο Μελλίσης στην άμυνα , δεν δικαιολόγησε σε καμιά στιγμή την κλάση του.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας