ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-4 (παραλειπόμενα)

1. Χίλιοι περίπου οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού παρακολούθησαν τον αγώνα … έναντι μηδενός οργανωμένου οπαδού του Πανθρακικού.
2.Πως λέει η διαφήμιση? Αυτό δεν είναι νερό είναι βελούδο…. Ε έτσι και το ΔΑΚ …δεν είναι ποδοσφαιρική έδρα…αλλά εκκλησία.
3.Το ματς δεν αντέχει σε καμία σοβαρή ποδοσφαιρική κριτική …αφού έμοιαζε περισσότερο με οικογενειακό προπονητικό διπλό…παρά με οτιδήποτε άλλο.
4. Όποιος πόνταρε στο live στοίχημα … σίγουρα βγήκε κερδισμένος.
5.Αν αυτό το ματς του ολυμπιακού ήταν η πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα με την Αρσεναλ….τότε ξεχάστε την πρόκριση.
6. Ιδιαίτερη η έφεση ,ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, των παικτών του Ολυμπιακού στα τακουνάκια…τα οποία προσέφεραν μεν θέαμα…ουσία όμως μηδέν.
7.Το πιο γρήγορο γκολ ισοφάρισης μέχρι τώρα στην Ευρώπη…πρέπει να είναι το πρώτο γκολ του Πανθρακικού…το οποίο φυσικά δεν ήταν σε καμιά περίπτωση οφ σαιντ.
8.Για πρώτη φορά φέτος ο Πανθρακικός πούλησε όλα τα εισιτήρια της Θύρας 1 …με τα μόνα κενά να υπάρχουν στις θέσεις των VIP
9. Τραγική για άλλη μια φορά η εικόνα της φθηνής(ώς προς το κόστος εισιτηρίου) θύρας 2. Πρέπει να προβληματισθεί η διοίκηση του Πανθρακικού απο την μη προσέλευση των φιλάθλων.
10. Μεγάλα τα παράπονα των δημοσιογράφων των κεντρικών αθλητικών εφημερίδων που ήρθαν στο ΔΑΚ για να καλύψουν τον αγώνα. Η ισχύς του σήματος του ίντερνετ του ΔΑΚ ήταν και πάλι σε τραγική κατάσταση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στείλουν το ρεπορτάζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας