ΠΑΕ και ερασιτέχνης Πανθρακικός έκοψαν την βασιλόπιτα

Σε ένα πολύ όμορφο, ζεστό και οικογενειακό απόγευμα η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανθρακικού έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων.
Πέρα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι ομάδες των τμημάτων υποδομών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League, ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός, όλα τα ηλικιακά τμήματα των Ακαδημιών με τους προπονητές, το διοικητικό προσωπικό καθώς και τοπικές Αρχές.


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτριος Τζελέπης στο σύντομο χαιρετισμό του και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αλλά και τους γονείς των νεαρών αθλητών τόνισε πως αυτή η συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Πανθρακικού αποτελεί πάντα ιδιαίτερη χαρά και διαβεβαίωσε πως η Διοίκηση της ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα. Τέλος ευχήθηκε το τέλος του φετινού πρωταθλήματος να βρει τον Πανθρακικό στην Super League.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανθρακικού, Κώστας Νικολαϊδης τόνισε μεταξύ άλλων: « Πρόκειται για μια όμορφη βραδιά όπου μπορεί κανείς να δει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πανθρακικού. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ καθώς το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα μας είναι πιο δυνατό από ποτέ. Τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στις ακαδημίες της ομάδας έχουν ταλέντο και ως όνειρο να φορέσουν την φανέλα του Πανθρακικού και βλέπουν ως ποδοσφαιρικά ινδάλματα τους παίχτες της επαγγελματικής ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει ».Ήταν μία ευχάριστη βραδιά την οποία ευχαριστήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς και οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Το φλουρί στην μεγάλη πίτα «έπεσε» στις Ακαδημίες της ομάδας. Όσον αφορά τους επαγγελματίες το φλουρί έτυχε στον Μπαϊκαρα, στο τμήμα Κ20 στον Φλώρο, στο τμήμα Κ17 στον Στοϊνοβιτς και στο τμήμα Κ15 στον Πασχαλίδη.
Φλουρί υπήρχε και για τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας με τους τυχερούς (ανάμεσα τους και το μοναδικό κορίτσι που συμμετέχει στις προπονήσεις την νεαρή Σοφία Τέρζη) να κερδίζουν μπάλες ποδοσφαίρου υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Τυχερός από το προσωπικό του Πανθρακικού ο προπονητής της Κ20 Νίκος Μπαχαρίδης.

Φωτογραφίες
Λένα Καρατζίδου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας