Ο πρώτος σχολιασμός του Οκτωβρίου

Χαρτζιλίκι®
Σήμερα ο γιος μου μου ζήτησε το χαρτζιλίκι για το κουλούρι του σχολείου. Του έδωσα 1 ευρω αλλά ο άτιμος έκανε τον ανήξερο και δεν μου έδωσε απόδειξη… Τώρα πως θα δικαιολογώ το ποσό του χαρτζιλικιού στην φορολογική δήλωση…αφού τα παιδιά δεν έχουν πλέον καμιά απαλλαγή; Μήπως με συμφέρει περισσότερο όταν θα έχει γενέθλια αντί να του πάρω ένα παιχνίδι ή ρούχα ως δώρο να του πάρω μια ταμειακή μηχανή;
Ζήτησα®
Μέχρι να του πάρω την ταμειακή του ζήτησα να μου φέρνει τα χαρτάκια από αυτά που αγοράζει… Μου έφερε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας και την χαρτοπετσέτα της τυρόπιτας.
Δρόμο®
Έφυγε ο Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚ….Ωχ! Δηλαδή θα συνεχίσει να μας σώζει απ άλλο κόμμα;
Σύμπτωση®
600 δις οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία …600 δις και τα λεφτά που λένε ότι έχουν οι ομογενείς για να εξαγοράσουν το Ελληνικό χρέος. Μόνη διαφορά ότι τα πρώτα είναι πραγματικά χρήματα ενώ τα δεύτερα φανταστικά.
Τουρκία®
Είχα πάει πριν καμιά δεκαριά χρόνια στην Τουρκία και μου έχουν ξεμείνει στο πορτοφόλι μερικές δεκάδες εκατομμύρια σε χάρτινες τουρκικές λίρες… Μπορώ άραγε να αγοράσω μ αυτές τον ΟΠΑΠ;
Γιατί®
Γιατί η τρόικα επιμένει να μας αφήσει να παγώσουμε χειμωνιάτικα; Εμ το λέει και το όνομα της…Τροικα… άρα μπορεί να κινηθεί μόνο πάνω σε πάγο τύπου Σιβηρίας.
Πολλά®
2000 χιλιάδες ονόματα περιέχει η λίστα που μας έδωσε η Λαγκράντ… αλλά επί δυο χρόνια μέσα στο συρτάρι να μην έφαγε ο σκώρος τα 1999;
Ξέρω®
Τελικά κατάλαβα για ποιο λόγο η περιβόητη λίστα δεν αξιοποιήθηκε τόσο καιρό…Ήταν γραμμένη στα Γαλλικά και μες στην λιτότητα που να βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθεί ο μεταφραστής;
Πόσα;®
Ο Τομσεν με πόσα χρήματα πληρώνεται για να μας κάνει τον βαρύ κι ασήκωτο; Μήπως θα μας έβγαινε πιο οικονομικά αν στην θέση του παίρναμε τον Σπύρο Καλογήρου;
Έτοιμος®
Ο Τσιπρας δηλώνει έτοιμος να κυβερνήσει…..την Βενεζουέλα.
Τυχη®
Πω πω καταπληκτική τύχη είχα σήμερα… εκεί που περπατούσα βρήκα ένα ξύλο για το τζάκι.Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες να βρω και κανένα σπίρτο.
Συνέχεια®
Η κυβέρνηση συνεχίζει να βάζει κόκκινες γραμμές στους τροικανούς…δεν φαίνονται όμως γιατί τελείωσε το μελάνι από το στυλό.
Άνοδος®
Η χρυσή αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει… έτσι όπως πάει αυτή σε λίγο θα ξεπεράσει και το ποσοστό των λαθρομεταναστών που υπάρχουν στη χώρα.
Άνοδος 2®
Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ανεβαίνει…. στο καλάμι.

Ανοδος 3®

Αλλα και οι Ελληνες ανεβαινουν…..τον Γολγοθα
Απελάσεις®
Άλλοι 200 λαθρομετανάστες απελάθηκαν την τελευταία βδομάδα από την χώρα…Πάνε να πάρουν καινούργιο εμπόρευμα και να μας ξανάρθουν.
Απελπισία®
Απελπισία έπιασε τους κουρείς…γιατί άνοιξε το επάγγελμα τους χωρίς να τους το πει κανείς…Το χρέος μας θα ξανακουρευθει από την τρόικα…η οποία να φαντασθείτε πως δεν έχει κάνει καν έναρξη επαγγέλματος κουρείου.
10®
Μια δεκαετία θα διαρκέσει η κρίση μας λένε οι νεώτερες εκθέσεις των ξένων οίκων… Κουράγιο αδέλφια… την ουρά την φάγαμε…τώρα μας μένει ο γάιδαρος.
Μυστικό®
Τι χαϊμαλιά και μάτια άραγε να φοράνε επάνω τους οι τροικανοι; Τόσες κατάρες τρώνε και ούτε ένα τόσο δα ποδαράκι έσπασαν μέχρι στιγμής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας