Ο πρώτος σχολιασμός του Νοεμβρίου

Τίποτα®
Υπάρχει ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές….αλλά για να εκλέξουμε τι; Αυτό που θα μας ανακοινώσει ότι πτωχεύσαμε;
Πλάκα®
Έχει πλάκα το ημερολόγιο των Μάγιας να μην περιέγραφε τελικά την καταστροφή του κόσμου αλλά την καταστροφή της Ελλάδας….Άλλωστε από αρχαιοτάτων χρόνων πάντα το κέντρο της γης ήμασταν.
Διαφωνώ®
Δεν πρέπει να πουληθεί καμιά ΔΕΚΟ…γιατί μετά οι πολιτικοί που θα κάνουν τους διορισμούς τους ; Αστε που ετσι θα πεσει στα ταρταρα και ο μεσος ορος των μισθων στην Ελλαδα
Λύση®
Άμα έρθει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα λυθεί τουλάχιστον το πρόβλημα με τους Τούρκους…μια που το Αιγαίο θα ανήκει στα ψάρια του.
Ζηλεια®
Αυτό το ΠΑΣΟΚ η ζήλια θα το φάει… Είδε τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέβασε τα ποσοστά του και είπε και αυτό να αποκτήσει συνιστώσες…Έτσι έχουμε την συνιστώσα των Βενιζελικών την συνιστώσα των Σκανδαλιδικών την συνιστώσα των Χρυσοχοειδικών την συνιστώσα των Λοβερδικών και πάει λέγοντας.
Μανία®
Αφού ο Βενιζέλος είχε την μανία να γίνει πρόεδρος κάπου γιατί δεν γινόταν στον ΠΑΟΚ; Αν μη τι άλλο η ομάδα θα αποκτούσε βάρος.
Κόμμα®
Ο Πάγκαλος πάντως δεν θα κάνει κόμμα….επιμένει ότι η πρέπουσα θέση της Ελλάδος είναι να βρίσκεται σε κώμα.
Απορία®
Αν κάθε μέρα παίρνατε την γυναίκα σας και κάνατε ταξίδια σε όλα τα μέρη του κόσμου πόσα περίπου χρήματα θα ξοδεύατε τον μήνα; Πιο πολλά ή πιο λίγα από την βουλευτική αποζημίωση; Επειδή αυτή η απορία θα με φάει λέω να ρωτήσω τον Γ. Παπανδρέου σαν πιο ειδικό.
Ερώτηση®
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πόθεν έσχες για το «χρυσή» που έχει στο όνομα της;
Συγκυβέρνηση®
Μας είχαν πιπιλίσει το μυαλό…κάντε συγκυβέρνηση και κάντε συγκυβέρνηση.. Ορίστε κάναμε συγκυβέρνηση και τι καταλάβαμε; Αν κλείσουμε έναν ολυμπιακάκια έναν παναθηναικάκια και έναν αεκάκια σε ένα δωμάτιο πιο εύκολα θα συνεννοηθούν.
Τρόικα®
Αυτήν την τρόικα ειλικρινά δεν μπορώ να την καταλάβω…. Εμ μας έπεισε και ψηφίσαμε να μείνουμε στο ευρώ…εμ μας λέει τώρα να ζήσουμε χωρίς ευρώ στην τσέπη.
Γάιδαρος®
Άντε να πιστέψουμε ότι τον φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά μόνο…αλλά πόση πια είναι αυτή η ουρά; Από εδώ ως το Βερολίνο να υποθέσω;
Διαπίστωση®
Αφού όλα τα τυπωμένα ευρώ που υπάρχουν είναι παραδείγματος χάρη 10 τρις και το χρέος της ευρωζώνης είναι 20 τρις…μήπως η εξόφληση πρέπει να γίνει με αέρα κοπανιστό…αφού δεν υπάρχουν τα πραγματικά χρήματα;
Κύπρος®
Η Ρωσία θα δώσει δάνειο 10 δις στην Κύπρο υπό την προϋπόθεση ότι θα της παραχωρηθεί η εκμετάλλευση μέρους του φυσικού της αεριού…Εμείς όμως που θέλουμε τουλάχιστον 100 δις τι πρέπει να κάνουμε; Να τρώμε πρωί μεσημέρι βράδυ φασολάδα για να της προσφέρουμε την εκμετάλλευση των αερίων;
Αντισυνταγματικές®
Το ελεγκτικό συνέδριο έκρινε σήμερα αντισυνταγματικές τις νέες περικοπές στις συντάξεις…Καλά τι πράγματα είναι αυτά; Θέλετε στα καλά καθούμενα να εισηγηθεί η τρόικα και την ιδιωτικοποίηση της δικαιοσύνης;
Στήριξη®
Η Χρυσή Αυγή ψήφισε σχέδιο νόμου που κατέθεσε στη βουλή το ΚΚΕ…Μάλλον μετά τις σφαλιάρες ο νέος τρόπος που επιλέχθηκε για την εξαφάνιση του ΚΚΕ είναι τα εγκεφαλικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας