Ο προφήτης τα είχε πει

Στην χώρα μας έχουμε έναν πολιτικό προφήτη που σπανίως δίνουμε την πρέπουσα σημασία στα λόγια του.
Οχι δεν αναφέρομαι στον Βασίλη Λεβέντη… ο οποίος είπε τόσα πολλά …και έντεχνα απομονώθηκαν και προβλήθηκαν μόνο τα σωστά.
Αναφέρομαι στον άλλον προφήτη…τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο προ ολίγων μηνών είχε κάνει μια πρόβλεψη και μία δήλωση(πρόβλεψης)

Πρώτη δήλωση(πρόβλεψη) Ο στρατός εγγυάται στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Αυτή η φράση είχε ξεσηκώσει θύελλα πολιτικών αντιδράσεων… ο Α.Τσίπρας την άφησε ασχολίαστη…ενώ δημοσιογραφικά αποδόθηκε σε λάθος έκφραση του υπουργού.
Ο Πάνος όμως ήξερε τι έλεγε…και αναφερόταν στα τρομοκρατικά κτυπήματα του ISIS τα οποία περίμενε και στην Ελλάδα. Μια που δεν πιστεύω πως έχει μαντικές ικανότητες…ούτε βλέπω να έχει την απαραίτητη οξυδέρκεια για τέτοιου είδους στρατηγικές αναλύσεις…ένα μπορώ να υποθέσω. Το τί θα γίνει με τον ISIS το γνώριζαν οι παγκόσμιοι ηγέτες…είχε συζητηθεί στις επισκέψεις της Ελληνικής κυβέρνησης στο εξωτερικό. Το τί έγινε; Η Ελλάδα δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατεύσει τα σύνορα της….ούτε να προστατευθεί εσωτερικά από την τρομοκρατία… Ισα ισα που είδαμε να πράττει τα ακριβώς αντίθετα.

Ο Πανος Καμμένος είχε κάνει όμως και μια άλλη πρόβλεψη…αμέσως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Η Ν.Δ. είχε πει θα διασπαστεί και ένα τμήμα της θα στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Περιέργως όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της τελευταίας αναφέρονται σε διεύρυνση της κυβέρνησης….επειδή δεν μπορεί να περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Να περιμένουμε λοιπόν διάσπαση;

Έτσι αποφάσισαν οι θεσμοί;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας