Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά με την παρουσία του αυτό που ορίζει!

Στις Σέρρες την Κυριακή 14 Μαίου 2017 ολοκληρώθηκε με τη 2η αγωνιστική και τα υπόλοιπα μισά αγωνίσματα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ .
Η Tsip team του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έδωσε βροντερό παρών με 2 χρυσά αλλά και συλλογή βαθμών και ρεκόρ, για την πανελλήνια κατάταξη στον κατάλογο του ΣΕΓΑΣ.
Ο Γιάννης Δουλγέρης επανήλθε στην πρώτη θέση των 200μ. που του ανήκε –με χρόνο 21,86 μετά από μια σειρά τραυματισμών- και τερμάτισε πρώτος χαρίζοντας στην ομάδα του το χρυσό και την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται!
Χρυσό όμως πήρε και η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα στο τριπλούν, με πολύ καλή επίδοση και με άλμα στα 11.60 μ.
Στα 200μ, η Κων/να Γιαννοπούλου κατάφερε να τερματίσει 4η κάνοντας 25,80 και νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και η μηκίστρια Μάρα Κουκούτση δοκιμάστηκε, τερματίζοντας στην 6η θέση με χρόνο 26,22.
Αξιέπαινη η προσπάθεια της Γιόβα Γιάννας που αν και τραυματισμένη κατάφερε να μπει στον τελικό των 200μ.
Πολύ καλή επίδοση έκανε όμως και η Ματίνα Μάρκου στα 400μ.με 68,79 εμπόδια κατακτώντας την 4η θέση πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα.
Αξίζει να σημειωθεί και η 13η θέση στα 200μ του βετεράνου Λεπίδα Γιώργου όπου συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 23,78 καθώς και ο Ντέμος Στυλιανός με 23,87 και νέο ατομικό ρεκόρ και αυτός.
Ολοκληρώνοντας και τις 2 μέρες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ, βρίσκει τον ΠΑΣ 1ο σύλλογο στη Θράκη με 4 χρυσά, 2 ασημένια και 129 βαθμούς , πολλά ρεκόρ και πολύ θετική ενέργεια για την αγωνιστική του πορεία.
Μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού του πρωταθλητή των 400 με εμπόδια Παπαδόπουλου Κοσμά, που του ευχόμαστε να επανέλθει γρήγορα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας