Ο Ηλίας Μπούκας πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ιάσμου

Μετά την ορκωμοσία της 30ης Αυγούστου ως Πρόεδρος της μεγαλύτερης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου μας,της Κοινότητας Ιάσμου (Ίασμος,Διαλαμπή,Κοπτερό,Γαλήνη,Μωσαικό,Ιππικό,Μελίταινα,Πολύαρνο,Ταγγαίο) ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου,το οποίο θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Θα είμαι καθημερινά η φωνή των πολιτών της κοινότητας,ως συνδετικός κρίκος με την διοίκηση του Δήμου,ασκώντας με ζήλο τις  αρμοδιότητες του Προέδρου και του συμβουλίου της κοινότητας,όπως αυτές αναφέρονται στο νόμο,συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση κυρίως της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Πρόθεσή μου είναι να εργασθώ,όχι μόνο με τους εκλεγμένους,αλλά και με όλους όσους συμμετείχαν στις τοπικές εκλογές και επιθυμούν να είναι ενεργοί από όλους τους συνδυασμούς.

Επίσης,η συνεργασία μου με την νέα Δημοτική αρχή,τους φορείς και τους κατοίκους θεωρείτε δεδομένη,ώστε να παραχθεί έργο με θετικό πρόσημο που τόσο ανάγκη έχει η τοπική μας κοινωνία.

Η εκλογή των συμβουλίων των κοινοτήτων σε ξεχωριστή κάλπη,αναβαθμίζει αυτομάτως τον θεσμό και τα όργανά του.

Θα υπάρχει πλήρη ενημέρωση των δημοτών μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,από τα οποία οι πολίτες θα μπορούν να εκφράζουν γνώμες,ακόμα και να συμμετέχουν στις αποφάσεις των ζητημάτων της κοινότητας που θα προωθούνται από το συμβούλιο.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν,όλους όσους με ψήφισαν,αλλά και τους φίλους και συγχωριανούς,που σε κάθε περίπτωση περιβάλουν θετικά την ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Με ιδιαίτερη τιμή

Μπούκας Ηλίας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας