Ο Εμπορικός σύλλογος Κομοτηνής για το πρώτο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις αποφάσεις της Διοίκησης του Συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια.
Για μια ακόμη φορά με την αποδοχή της απόφασή μας να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, αποδείξαμε, όλοι μαζί, ότι εμείς είμαστε η αγορά και γνωρίζουμε καλύτερα από τον κάθε καρεκλογραφειοκράτη των Αθηνών τα ουσιαστικά προβλήματα των επιχειρήσεών μας. Και όλα αυτά, παρά την έντονη προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης του κράτους των Αθηνών και του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα για τις μεμονωμένες εξαιρέσεις των συναδέλφων μας οι οποίοι προτίμησαν να ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, οι οποίοι ευτυχώς ήταν ελάχιστοι και κυρίως λυπούμαστε γιατί προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι με την απόφασή τους αυτή ουσιαστικά «στρώνουν το χαλί» στις πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα για άνοιγμα 52 Κυριακών το χρόνο.
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που αν και είχαν τη δυνατότητα, τελικώς προτίμησαν να στηρίξουν τον αγώνα μας και να περιορίσουν τις αγορές τους τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας και όχι την Κυριακή.
Όλοι οι έμποροι και επιχειρηματίες της Ελλάδος, ακολουθώντας τις αποφάσεις των 140 και πλέον Εμπορικών Συλλόγων, παρέμειναν πιστοί στις παραδόσεις του τόπου μας, δεν υπέκυψαν στις πιέσεις , υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντά τους και τις επιχειρήσεις τους.
Απέδειξαν ότι η Κυβερνητική απόφαση για λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές εξυπηρετούσε μόνο τους πολυχώρους και 2 δρόμους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ανήκουν σε ξένα συμφέροντα – πολυεθνικές, και όχι τις μικρές επιχειρήσεις που προσπαθούν με «νύχια και με δόντια» να αντέξουν στην κρίση και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, τη δουλειά τους για την οικογένειά τους. Τελικώς ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης απέδειξε ποιους ουσιαστικά εκπροσωπεί.
Κλείνοντας, εμείς ως Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και μέσω της Εθνικής μας Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και πάντα στο πλευρό των συναδέλφων μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση των επιχειρήσεών μας και να φωνάζουμε προς κάθε κατεύθυνση : είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε αξιοπρεπώς, έχοντας την οικογένειά μας και τις δουλειές μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας