Ο αργοπορημένος ‘Αη Βασίλης ξανάρχεται στην Κομοτηνή

Ο «αργοπορημένος» Άη Βασίλης επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Κομοτηνής παραμένοντας πιστός στην «παράδοση» της συλλογικής προσφοράς στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Μετά τη διοργάνωση του 2ου Santa Run Κομοτηνή, που είχε ως αποτέλεσμα την συλλογή 1200 λίτρων λαδιού, ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και έως τις 28 Ιανουαρίου 2018, ούτως ώστε να ολοκληρώσει την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, που θα διατεθούν δια μέσου των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οργανωτική επιτροπή της δράσης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσους θέλουν να διοργανώσουν δράσεις ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων.
Η δράση φέτος διαφοροποιείται, «καταργεί» το «διαγωνιστικό» κομμάτι, δίνει έμφαση στη διοργάνωση εκδηλώσεων και όχι μόνο στη φιλοξενία του σάκου του Άη Βασίλη. Η απόφαση αυτή ήταν απόρροια της μεγάλης συμμετοχής των συμπολιτών μας στο Santa Run, αλλά και τις δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί γενικότερα στη χώρα μας.
Παρόλα αυτά η εθελοντική αυτή δράση αποτελεί συλλογική δράση όλης της πόλης, επομένως προσδοκάμε όπως και κάθε φορά στην συμμετοχή όλων.

Μαζί μας όπως κάθε χρόνο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της μεταφοράς των τροφίμων.

Περιμένουμε τις δηλώσεις δράσεων συμμετοχής έως και τις 28 Δεκεμβρίου στο τηλ.: 6972264965, στο e-mail: santaislatekomotini@gmail.com ή αποστέλλοντας μήνυμα στο FB «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα, Εθελοντική Δράση Κομοτηναίων»

Για οποιαδήποτε πληροφορία, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα μέλη της οργανωτικής ομάδας της δράσης, τα οποία έχουν ως εξής:
• Άρτεμις Τσολάκη, Οργανωτική Υπεύθυνη, Τηλ. Επικ.: 6972264965
• Στέλλα Αργυροπούλου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Σημείων Διαμονής των Σάκων του Αη Βασίλη, Τηλ. Επικ.: 6944273770
• Εύα Σκότη, Υπεύθυνη Διαχείρισης Συγκεντρωθέντων Ειδών, Τηλ. Επικ.: 6951925303
• Νατάσσα Βαφειάδου, Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας, Τηλ Επικ.: 6975861425

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας