«Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα!»

Μια ομάδα νέων, θέλησε να υιοθετήσει το σύνθημα που προωθεί ο Αη Βασίλης της Λάρισας: «Όλοι μαζί μπορούμε» και να το μεταδώσει με ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό τρόπο στην πόλη μας.

Κυρίως στόχος της δράσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων, που θα διατεθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, για τη στήριξη οικογενειών σε ανάγκη.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν, μαγαζιά και καφετέριες, χώροι πολιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, και όλοι όσοι έχουν διάθεση να στηρίξουν οικογένειες, παίζοντας!

Θα γίνουμε ομάδες χρωμάτων και θα προσπαθήσουμε για μια εβδομάδα να συγκεντρώσουμε τρόφιμα. Παράλληλα, καλλιτέχνες, μουσικά σχήματα, θεατρικές ομάδες, καλούνται να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ομάδων!

Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, θα αναλάβει τη συγκέντρωση των τροφίμων από τα κουτιά, την καταμέτρηση τους και τη δημιουργία των πακέτων βοήθειας.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι για τους συμμετέχοντες, στο οποίο θα βραβευτούν οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις!!!

Με τη δράση αυτή, στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προβάλουμε τους ντόπιους καλλιτέχνες και κυρίως την αλληλεγγύη μέσα από δράσεις που ενεργοποιούν τη συλλογικότητα.

Το γεγονός ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, θα δώσει και ένα πανελλήνιο μήνυμα, «η ισχύς εν τη ενώσει».

Με τη παρούσα επιστολή καλούμε όσους πολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντικές ομάδες και καλλιτέχνες έχουν διάθεση να συμμετέχουν να μας το γνωστοποιήσουν μέχρι και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 στους εξής τρόπους επικοινωνίας:

e-mail: santa.is.late@gmail.com
τηλ.: 6972264965 – Άρτεμις Τσολάκη & 6975861423 – Θάνος Βαφειάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας