Οργανωμένη επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας μέσω των προσφύγων;

Από αλλού περιμέναμε το θερμό επεισόδιο από αλλού μας βγήκε.
Βρισκόμαστε πλέον αντιμέτωποι με έναν αδίσταχτο Ερντογάν ο οποίος δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει αθώες ψυχές προκειμένου να πλήξει την Ελλάδα.
Πρωτάκουστο! Οι μετανάστες χρησιμοποιούν δακρυγόνα εναντίον των δυνάμεων που φυλάσσουν τα σύνορα. Και αν χρησιμοποιήσουν και τίποτα άλλο που θα είναι φονικό τι γίνεται; Ποιος θα έχει την ευθύνη ,αν όχι η χώρα από της οποίας τα σύνορα ξεκινάει το κακό; Μέχρι και τουρκικά στρατιωτικά οχήματα συνοδεύουν τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους πρόσφυγες στις Καστανιες . Για ποιο λόγο; Μην κατέβουν σε καμιά στάση και πουν δεν πάμε στην Ελλάδα αλλά θα μείνουμε εδώ;
Αμ τους αλλους που πετουν πέτρες και φλεγόμενα ξύλα προς την Ελληνική πλευρά τους παρατηρήσατε καλά; Σας μοιάζουν για πρόσφυγες; Δυο μέτρα μπόι όλοι και γυμνασμένοι; Ποιοι πρόσφυγες; Τα 20-30 παιδάκια που έβαλαν σε π΄ρωτο πλάνο για να τα παίρνουν οι κάμερες με τις καλοταισμένες και καλοφορεμένες μανάδες τους; Ένα σόου είναι όλα…για να προσπελασθούν τα σύνορα και μετά να στέιλουν τα καραβάνια των πραγματικών προσφύγων. Όχι φυσικά Συρίων…αλλά κάθε καρυδιάς καρύδι…από Ιραν ως Ουγκαντα.
Τι άλλες αποδείξεις θέλει η Ε.Ε. για να ξυπνήσει επιτέλους; Η Γερμανία άραγε δεν εξασφάλισε ακόμα τα οικονομικά της συμφέροντα…προκειμένου να συμφωνήσει το καθολικό οικονομικό εμπάργκο προς την Τουρκία;
Πόσο ακόμα να αντέξει η Ελλάδα κυρία Μέρκελ; Πόσο περισσότερο «αίμα» να θυσιάσει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα σας;
Νροπή κ Μερκελ …ντροπή. Ντροπή συνολικά και στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Μόνο η Γαλλία τολμά να ψελλίζει κάτι.. Μόνο αυτή. Αυτή είναι η Ευρώπη; Η σύμμαχος μας; Σιγά μην χάσετε κανένα ευρώ βρε παλικάρια. Όλα δικά σας…έστω και αιματοβαμμένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας