Οι φοιτητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α. επιστρέφουν στην Κομοτηνή

Δια ζώσης και με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Κομοτηνή θα διεξαχθούν όλα τα πρακτικά και μεγάλο μέρος των θεωρητικών μαθημάτων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ακολουθώντας την κείμενη νομοθεσία.
Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου 2020 και οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα παρακολουθήσουν το πρόσφατα πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), όπου το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης αξιολογήθηκε με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία και στα δέκα (10) σημεία αξιολόγησης.
Για την υλοποίηση των δια ζώσης μαθημάτων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακολουθώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην αγαστή συνεργασία του Τ.Ε.Φ.Α.Α. με τον Δήμο Κομοτηνής.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. κ. Κίμων Λεχούδης, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες του Τ.Ε.Φ.Α.Α., λόγω ειδικών συνθηκών με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε αθλητικές δραστηριότητες, με ιδιαίτερη προθυμία συνεργάστηκαν με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. για τη διάθεση των αθλητικών χώρων στην πόλη της Κομοτηνής με σκοπό την απρόσκοπτη υλοποίηση μέρους της εκπαιδευτικής διαδικασίας των πρακτικών μαθημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας