Οι “αρραβώνες του Καραγκιόζη” στις 23/9 στην Κομοτηνή

Ο Καραγκιόζης είναι ένα θέαμα λαϊκό, παραδοσιακό, και συνάμα διαχρονικό. Εγγυάται την ψυχαγωγία παιδιών από 5 μέχρι …105 ετών!

Οι “αρραβώνες του Καραγκιόζη” είναι μία από τις παλιότερες, παραδοσιακές παραστάσεις του θεάτρου σκιών, διασκευασμένη και προσαρμοσμένη στο σήμερα. Ετοιμαστείτε να δείτε μια μοναδική υπερπαραγωγή, με 16 πολύχρωμες φιγούρες και κατάμεστη από παραδοσιακή μουσική!

Ένας εκκεντρικός γέρος είναι αποφασισμένος να βρει γαμπρό για την κόρη του την Κατερίνα, και γι’ αυτό καλεί όλους τους ανύπαντρους νέους της πόλης να περάσουν από το σπίτι του για να τη γνωρίσουν. Προσλαμβάνει, μάλιστα, και τον Καραγκιόζη για να υποδέχεται τους καλεσμένους. Σύντομα, αρχίζουν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι, την Κατερίνα όμως δείχνει να την ενδιαφέρει πιο πολύ ο Καραγκιόζης…

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στο θερινό δημοτικό θέατρο της Κομοτηνής για την τελευταία παιδική παράσταση του καλοκαιριού. Μπορείτε ν’ αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά από το viva.gr (στο σύνδεσμο https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/oi-arravones-tou-karagkiozi/ ), και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα περί του κορωνοϊού.

Συντελεστές της παράστασης:
Σενάριο: Μίμαρος
Διασκευή-σκηνοθεσία: Ορφέας Καλλιντζής
Εμψύχωση-ερμηνεία-χειρισμός φιγουρών: Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή φιγουρών: Νικόλας Κούλελης, Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Πλέσσας

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας