Ξανανοίγουν όλες οι υποθέσεις των Μ.Κ.Ο

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη νέα βουλή η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου…μια που η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα του περιβόητου «Ρασπούτιν» είναι ήδη προαποφασισμένη.

Στο στόχαστρο όχι μόνο η υπόθεση «στησίματος» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ των πολιτικών διώξεων για την υπόθεση NOVARTIS …αλλά και όλες οι υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος οι οποίες «ξέφυγαν» της προσοχής ή μπήκαν στο αρχείο  με συνοπτικές διαδικασίες.

Ένας αέναος κύκλος ροής κρατικών κονδυλίων για φιλανθρωπικούς ή πολιτιστικούς σκοπούς, προς κάθε πιθανή και απίθανη χώρα, θα εξεταστεί εξονυχιστικά ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματική κατάληξη όλων αυτών των χρημάτων.

Η υπόθεση έχει όχι μόνο δικαστικό ενδιαφέρον…αλλά και πολιτικό…μια που θα εξεταστούν και οι διασυνδέσεις πολιτικών προσώπων τα οποία βγήκαν ωφελημένα , τόσο από το «κουκούλωμα» της δικαστικής έρευνας , ενώ θεωρείται πιθανό να αποκαλυφθεί και ροη μαύρου χρήματος.

Κομβικό σημείο η Κύπρος , όπου οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες , εδώ και καιρό ερευνούν εξονυχιστικά ύποπτους λογαριασμούς…κατά τη διάρκεια του πλήρους ελέγχου της οικονομίας της μαρτυρικής μεγαλονήσου από ρώσους μεγιστάνες.

Άμεσα εμπλεκόμενος και ο νομός Ροδόπης μια που υπήρξε τόπος δράσης αρκετών κατόχων Μ.Κ.Ο.  ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίοδο που ο δήμος Κομοτηνής φεσώθηκε με αρκετά εκατομμύρια ευρώ…από κάποιον κύριο που πλέον έχει σβήσει κάθε ίχνος της ύπαρξης του…αφήνοντας πίσω του ένα σωρό απλήρωτα τιμολόγια , αγνώστου προέλευσης και σκοπού.

Σημαντική υποσημείωση

Τον τελευταίο μήνα έκαναν έμμεσα την επανεμφάνιση τους στην περιοχή της Ροδόπης …διάφοροι κάτοχοι πρώην ΜΚΟ …οι οποίοι τάζουν επενδύσεις .

Τυχαίο;  Καθόλου…αν σκεφτεί κανείς την οικονομική ένδεια που υπάρχει στην περιοχή.   Προσοχή λοιπόν…τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιο…έστω και αν αυτός τάζει τζάμπα λεφτά (ο ήλιος εννοώ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας