Νέα συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη- Χρήστου Μέτιου

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος εν όψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών , το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μάιου , στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο κος Μητσοτάκης αφού πρώτα συνεχάρη τον κ Μέτιο για τη νίκη του στον πρωτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, ενημερώθηκε από τον υποψήφιο περιφερειάρχη για την πορεία του εκλογικού αγώνα που θα οδηγήσει στην τελική νίκη.

Αν και δεν έκανε δηλώσεις, ο Πρόεδρος της Ν.Δ έλεγε στους συνεργάτες του πως είναι σίγουρος ότι η παράταξη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη θα κερδίσει και πάλι τις εκλογές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος, αλλά και προσωπική του επιλογή Χρήστος Μέτιος, θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης. “Όπως δήλωσα και όταν βρέθηκα στη Θράκη, θέλουμε Περιφερειάρχη που έχει τις ίδιες απόψεις με εμάς, ώστε ως Κυβέρνηση που θα είμαστε σε λίγο καιρό μετά τις εθνικές εκλογές, να μπορούμε να συνεργαστούμε άμεσα και άριστα.

Ο Χρήστος Μέτιος είναι πολύ έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που γνωρίζω, συμπίπτουν οι απόψεις μας για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα είναι προς όφελος της περιοχής να συνεργαστούμε μαζί του. Πιστεύω μάλιστα πως πολίτες από όλους τους πολιτικούς και κομματικούς χώρους θα τον επιλέξουν γιατί δεν είναι ώρα για… πειράματα”, σχολίαζε ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας με τους συνεργάτες του στο περιθώριο της συνάντησης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας