«Νέα απειλητικά σύννεφα πολέμου και φανατισμού πάνω από την Ελλάδα και την Ευρώπη»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 8:30 μμ  κοινή και διττή εκδήλωση των Τμημάτων ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής ΟΡΦΕΑΣ HJ20 και Θυγατέρων της Πηνελόπης Κομοτηνής ΝΗΡΙΙΔΕΣ στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 28ης  Οκτωβρίου 1940 την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ευλογία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Κ. Παντελεήμονας και με κεντρικό ομιλητή το τον κ. Βασίλη Τσανίδη, μέλος ΑΧΕΠΑ, με θέμα «Νέα απειλητικά σύννεφα πολέμου και φανατισμού πάνω από την Ελλάδα και την Ευρώπη». Κατά την εκδήλωση έλαβε χώρα η αλλαγή ηγεσίας των δύο τμημάτων. Η  Μαρία Σοφιανού παρέδωσε την προεδρία στην Μαίρη Κοσμίδου ,  ενώ έγινε αναδρομή στις δράσεις των δύο τμημάτων και αναφορά στις διακρίσεις από τα κεντρικά της Οικογένειας των ΑΧΕΠΑ τόσο ως προς τα τμήματα όσο και προς τους προέδρους κ. Κεφαλίδη Στάθη με την απονομή της τιμητικής διάκρισης ΑΧΕΠΑ OF THE YEAR, όσο  και προς την κ. Μαρία Σοφιανού με την απονομή του τιμητικού τίτλου της LIAISON. Στην εκδήλωση παρευρέθη εκτός από τα μέλη των δύο τμημάτων και τους προσκεκλημένους φίλους, η πρόεδρος των Θυγατέρων Αρσινόη από την Ξάνθη Πέλλα Βώβου και ο Αντιπρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Ξάνθης Διονύσης Βώβος.
Για τα τμήματα οι πρόεδροι
Κεφαλίδης Στάθης
Κοσμίδου Μαίρη

Καταγραφή
Τα μέλη του ΔΣ του τμήματος ΑΧΕΠΑ Στάθης Κεφαλίδης (πρόεδρος), Γιάννης Τζαμπάζης, Θεοδόσης Θεοδοσίου, Χρήστος Βαρελάς, Αντώνης Παπαθεοδώρου

Καταγραφή1
Από αριστερά προς τα δεξιά
Μπλεκάτση Έλπι (κοσμήτωρας) Βάσω Καρακάση (ταμίας), Πίτσα Μιχαηλίδου (ειδική γραμματέας) Κοσμίδου Μαίρη (πρόεδρος) Παπαδοπούλου Μαρία (αντιπρόεδρος) ΡίτσαΜιχέλη-Μπότσαρη (Γενική Γραμματέας) Μαρία Σοφιανού (προπρόεδρος και Συντονίστρια των τμημάτων της Ελλάδας) και Πέλλα Βώβου (πρόεδρος του τμήματος Ξάνθης)

Καταγραφή2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας