Μουσταλευριά

ΥΛΙΚΑ
3 ½ φλυτζάνια μούστο (κόκκινα σταφύλια στο μπλέντερ)
½ φλυτζάνι νισεστέ
½ φλυτζάνι νερό
Σουσάμι
Κανέλα
Αμύγδαλα ή καρύδια ασπρισμένα και κοπανισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μούστο να βράσει. Σε ένα μπολ διαλύουμε το νισεστέ. Μόλις βράσει ο μούστος , ρίχνουμε το χυλό με το νισεστέ λίγο – λίγο και ανακατεύουμε προσεκτικά να μην σβολιάσει. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε σε μπολ που έχουμε ρίξει πρώτα λίγο νερό ή τη βάζουμε σε μεγάλο μπόλ και τη κόβουμε σε κομμάτι σα της τούρτα. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι , την κανέλλα και τους ξηρούς καρπούς.