Μη μαλώνετε μεταξύ σας στην Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε για ποιος θα έχει μεγαλύτερη προβολή

Διαβάσαμε στον τύπο πριν 10 μέρες πως η Δημοτική Επιχείρηση Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε παρέδωσε προς 10ετή χρήση στη σχολική επιτροπη  Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής, ένα φορητό απινιδωτή ο οποίος παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθανάσιο Λάπατα στον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής Γιάννη Πουρνάρα.

Ναι άλλα όμως στο πρακτικό του Διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης άλλα λέει.

Η Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε παραχωρεί για 10ετή χρήση στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής που εδρεύει στην Κομοτηνή, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 51,  και εκπροσωπείται κατά το νόμο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Τσακιρίδη Ευστράτιο,(που κατά σατανική σύμπτωση είναι και αντιπρόεδρος της  Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε)
και η οποία στη συνέχεια θα αναφέρεται ως β΄ συμβαλλόμενος …κτλπ

Αλλα όπως βλέπουμε στο πρακτικο που ανέβηκε στην Διαυγεια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άρα η Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ τι έπρεπε να κάνει για να λάβει την δέουσα δημοσιότητα η παραχώρηση;

Να οργανώσει μια τελετή παράδοσης παραλαβής μεταξύ των δυο προέδρων της ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ και της σχολικής επιτροπής του δήμου… ήτοι του κ Λάπατα και του κ Τσακιρίδη….και σε δεύτερο χρόνο ο κ Τσακιρίδης ως υπηρεσιακός  κάτοχος πλέον του απιδινωτή να τον παραδώσει σε όποια σχολική μονάδα έκρινε πως την είχε ανάγκη.

Ναι αλλά ποιος θα ήταν ο επικοινωνιακά κερδισμένος; Κρίθηκε τουλάχιστον χαζό να γίνει επικοινωνιακή προβολή η παράδοση ενός απιδινωτή από τον πρόεδρο της επιχείρησης (που είναι ήδη νυν και υποψήφιος εκ νέου δημοτικός σύμβουλος) σε έναν άλλο νυν και συνάμα εκ νέου  υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αντιπρόεδρος της ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του δήμου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ .

Τί έγινε στο τέλος; Ο Πρόεδρος της  ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. κος Λάπατας παρέδωσε ο ίδιος το μηχάνημα παρουσία δημοσιογράφων στον διευθυντή του 10ου δημοτικού σχολείου, χωρίς την παρουσία του κ Τσακιρίδη.

Τα κριτήρια που επιλέχθηκε η χρήση του απινιδωτή σε δημοτικό σχολείο είναι προς διερεύνηση αφού στους πολίτες φαίνεται πιο λογικό να διαθετόταν σε ένα από τα κοντινά λύκεια, αλλά η σχολική επιτροπή σαν πιο ειδική κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Το άρθρο δεν έχει την παραμικρή προσωπική μομφή κατά των ατόμων  που αναφέρονται σ΄αυτό …αντιθέτως η αγορά του απινιδωτή εκ μέρους της ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ και η παραχώρηση του σε σχολική μονάδα είναι άξια επαίνου.

Γράφτηκε απλά για να αναδείξει την αθέατη πλευρά του αυτοδιοικητικού  προεκλογικού αγώνα…τους ευνοημένους και τους μη ευνοημένους…τα εφόδια που διαθέτουν οι εκλεγμένοι και τα μείον των νέων υποψηφίων…που ναι μεν έχουν φιλοδοξίες αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις παλιές καραβάνες.

 

 

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας