Με το Μάτι της Πατρίδας vol 2

Ομολογήστε γρήγορα. Ποιος απ όλους σας ή με καταράστηκε ή με μάτιαξε.
Κουτσάθηκα, στραβώθηκα ,κουφάθηκα….μέχρι και το λαπ τοπ μου κάηκε.
Πώς να μπορέσω ο κακόμοιρης να γράψω  τον επόμενο σχολιασμό , που όλοι περιμένατε.
Αλλά εγώ βρήκα τη λύση. Φόρεσα ματάκι και τώρα είμαι άτρωτος. Σιγά μην με ξεφορτωνόσαστε τόσο εύκολα.

Σήμερα μετά κόπων και βασάνων είναι σειρά να σας γράψω για τα υπόλοιπα κόμματα και τους υποψηφίους τους ε;

Δεν μπορώ όμως να μην κάνω πρώτα μια παρένθεση και να σας αναφέρω για έναν υποψήφιο που ξεπερνά  όλα τα κόμματα και σύμφωνα με τα όλα τα λεγόμενα αποτελεί το κλου των εκλογών στην Ροδόπη! Τιμή μας που καταδέχτηκε να ασχοληθεί με τα κοινά της περιοχής μας….ο κοινός απεσταλμένος στη γη ,του Θεού του Αλλάχ και του Βούδα. Ε ναι…όσο και να μην το πιστεύετε όλες  οι Θεότητες του κόσμου ασχολούνται με την Ροδόπη μας. Αρχίζω να πιστεύω πως την επόμενη των εκλογών…μπορεί να γίνει μέχρι και η Δευτέρα Παρουσία. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι αυτό που ζούμε σήμερα είναι η Αποκάλυψη που περιέγραψε στο ευαγγέλιο του ο Ιωάννης. Όλα αυτά με την προυπόθεση πως μέχρι την ώρα της κάλπης δεν θα γίνει η αποκάλυψη μερικών Μ.Κ.Ο. Πράγμα που το βλέπω δύσκολο γιατί ο κόσμος το έχει ήδη τούμπανο.

Τέρμα με τον άγνωστο Χ θεόσταλτο …ας ασχοληθούμε με τα τετριμμένα.

Ιλχάν, Πεταλωτής, Μανανάς ,Σιμπέλ και Μουτουσίδου οι υποψήφιοι με το ΚΙΝΑΛ το οποίο διατηρεί ακόμα πολλές από τις δυνάμεις του στη Ροδόπη…και παρά τον πόλεμο του Προξενείου διαφαίνεται πως ο Ιλχαν Αχμέτ θα συσπειρώσει μεγάλο αριθμό από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του. Η πραγματική μάχη θα γίνει μεταξύ Πεταλωτή και Μανανά…δηλαδή μεταξύ του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ. Άσχετα αν ο πρώην υπουργός φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε ψήφους τον Ιλχαν και να είναι αυτός που θα εκλεγεί. Οι φιλοδοξίες θεμιτές …αλλά….

 

Ξέρετε όμως τι με παραξενεύει περισσότερο; Πλην της Μουτουσίδου …που είναι η ανανέωση του ΚΙΝΑΛ; Κοντεύουν να γίνουν πιο καθεστωτικοί και από το ΚΚΕ πια! Χαμπάρι δεν πήραν πως δεν είμαστε πια στις αρχές του 2000 αλλά στο 2023. Μήπως να ανοίξουν κανένα ημερολόγιο λέω εγώ;

Εξάλλου δεν είναι πια στη μόδα τα ποδήλατα…στα οποία προσπαθείς να βάλεις την αλυσίδα εν κινήσει…αλλά τα πατίνια με μπαταρία. Ούτε στη μόδα είναι το χρηματιστήριο αλλά τα κρυπτονομίσματα. Αν δεν τα ξέρετε αυτά τα τελευταία είναι αυτά που λέμε “πούντο πούντο το ευρώ”. Τόσο κρυφά είναι….άφαντα θα έλεγα… ή όπως λέει και ο λαός “στην τσέπη δεν έχουμε μια”

Ωπ στα ξαφνικά ανακάλυψα ένα κοινό χαρακτηριστικό ανάμεσα στους 4 από τους 5 υποψηφίους. Είναι ξανθοί! Και ύστερα σου λένε να μην πιστεύεις σε θεωρίες συνομωσίας. Που πας βρε κακομοίρη Μανανά καστανός καστανός   καταμεσής στο χωράφι με τα κατάξανθα στάχυα; Θα σε περάσει για ζιζάνιο κανένας γεωργός , θα σε ραντίσει με ρούνταπ και μετά άντε να βρεις το δίκιο σου.

 

Τώρα είναι κρίμα μετά το ΚΙΝΑΛ να γράψω στον ίδιο σχολιασμό και για άλλα κόμματα. Δεν είναι ώρα να διακινδυνεύω κατάρες από τον Ανδρέα και τον Σημίτη. Κι άντε ο πρώτος ήταν μεγαλόκαρδος και θα μου την χάριζε….αλλά ο δεύτερος απαπαπα! Θα με φούσκωνε πρώτα σαν φούσκα χρηματιστηριακή και μετά  θα με έσκαζε σαν την ατομική βόμβα της Χιροσίμα. Το μόνο καλό πως τα υπολείμματα  μου θα αναβαθμιζόταν αφού θα βρισκόταν στην Ζυρίχη, σε τραπεζική θυρίδα κάποιου μεγαλοχρηματιστή και σε περίοπτη θέση…ελπίζω!

 

Δ.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας