Με το μάτι της Πατρίδας (vol προεκλογικό)

ματι

Παρακαλείται ο κάτοχος του υπ αριθ ΚΝΔ 0000 δελτίου υποψηφιότητας βουλευτή…να μετακινήσει το καλάμι του γιατί εμποδίζει !

 

Χαρωπά ξεκίνησα σήμερα την στήλη μου ε;  Μα τι να κάνω; Με τόσα που άκουσα και είδα το Σαββατοκύριακο στην Ροδόπη μας με έπιασε ακατάσχετη ευθυμία. Τόση ιλαρότητα δεν θα ένοιωθα ακόμα και αν έπινα όλα τα αποθέματα μπύρας της τοπικής μας βιομηχανίας…συν τα αποθέματα τσίπουρου ετέρων τοπικών βιομηχανιών και παραγωγών.

 

Σας παρακαλώ όλοι οι υποψήφιοι μπείτε σε μια σειρά να ακούσετε τα σχολιανά σας γιατί απ όλα και για όλους έχει ο μπαχτσές.  Από τις 6 το πρωί ως τις 2 το βράδυ τρέχει καθημερινά ο Στυλιανίδης για να ακούσει τα προβλήματα του κόσμου, να δώσει λύσεις και να προτείνει νέα έργα.  Ε πείτε μου τώρα …αυτό δεν είναι καραμπινάτη περίπτωση βύσματος ; Το γερμανικό νούμερο 2-4  μέσα στα κατάμαυρα σκοτάδια πως το αποφεύγει;  Ευτυχώς για εκείνον που έκλεισε η βουλή γιατί έτοιμη θα την είχε την επερώτηση ο ΣΥΡΙΖΑ δια μέσω του Πολάκη προς τον υπουργό εθνικής αμύνης!

 

Βρε σεις ο Πεταλωτής συνεχίζει να μετέχει των εκλογών ή απέχει; Γιατί πέραν της αρθρογραφίας του στον τοπικό  τύπο για χαμηλό πολιτικό δυναμικό στη Ροδόπη και για ένα άλλο ακόμα θέμα που μου διαφεύγει…δεν είδα τίποτα άλλο.  Βρε Γιώργο ούτε ένα φυλλάδιο πια; Μόνο 2-3 περιοδείες και 1-2 επισκέψεις σε φορείς η μέχρι τώρα προεκλογική εκστρατεία;   Οι δεύτερες εκλογές, που ισχύει η λίστα εκλογιμότητας  και όχι ο σταυρός ..είναι στις 2 Ιουλίου και όχι στις 21 Μαΐου. Και η λίστα διαμορφώνεται ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει ο καθένας στις πρώτες εκλογές. Και το ΚΙΝΑΛ έναν βουλευτή θα βγάλει όχι δύο ή τρεις. Εκτός και αν σχεδιάζει να κάνει το ντου την τελευταία εβδομάδα

 

Ο Χαρίτου είναι όλα τα λεφτά. Όποιον δει τον αγκαλιάζει. Σιγά βρε Τάκη θα μας παρεξηγήσουν . Είσαι και ψηλός με μακριές χερούκλες και άντε να σου ξεφύγει κάποιος. Σε λίγο θα σε κατηγορήσουν πως αντί για αρπαγή ψήφου καταφεύγεις στη μέθοδο της αρπαγής του ψηφοφόρου. Όχι όχι οι αντίπαλοι…αλλά οι του κόμματος σου

 

Γενικές οδηγίες προς λοιπούς υποψήφιους

Όταν δεν έχεις μεγάλο σόι δεν οργανώνεις προεκλογική συγκέντρωση….άλλο να ακούγονται 3 κλαπ κλαπ κλαπ από τα χειροκροτήματα….και άλλο 10 κλαπ.  Επιστρατεύεις όποιον να είναι …τέταρτα πέμπτα ξαδέλφια…πρώην γκόμενες …περαστικούς λαθρομετανάστες …οτιδήποτε τέλος πάντων…για να δείξεις ότι έχεις ρεύμα…έστω και σε επίπεδο ρυακιού που δημιουργήθηκε από ψιχάλα.

 

 

Ποιος αυτοδιοικητικός(στέλεχος κόμματος)  πάει σχεδόν σε όλες τις ομιλίες υποψηφίων βουλευτών ανεξαρτήτως κόμματος που ανήκουν; Τώρα θα σας γελάσω για το λόγο που πάει… Πολλές οι εξηγήσεις που δίνονται στα γνωστά κουτσομπολίστικα στέκια των καφενείων. Ή η επόμενη καριέρα του θα είναι ως φωτομοντέλο …οπότε κάνει πρόβες στις φωτογραφήσεις  ή του έχει μείνει ο καημός να καταφέρει και εκείνος να είναι κάποτε υποψήφιος βουλευτής….ή πάει να φάει τα κεράσματα ή τα σουβλάκια, κατά περίπτωση

 

Στις μέρες μας για είναι πετυχημένη μια κεντρική πολιτική ομιλία…πρέπει ο αριθμός των παραβρισκόμενων ψηφοφόρων να είναι έστω και κατά έναν μεγαλύτερος από τον αριθμό των δημοσιογράφων που καλύπτουν την εκδήλωση συν τους επίσημους προσκεκλημένους.   Κάποιοι το έχουν ρίξει ήδη στο μέτρημα.

 

Ουυυυ έχω ένα σωρό να γράψω ακόμα…αλλά τα αφήνω για επόμενη ημέρα. Ιδίως για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε και δείχνει να σαρώνουν σε ψήφους ο Στυλιανίδης και ο έχοντας τα σπάσει με το Προξενείο Ιλχάν.

 

Δ.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας