Με επιτυχία η ημερίδα που οργάνωσαν οι ΛΥΚΟΙ και οι Α.Ο. Φαναριου

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΛΥΚΟΙ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10 ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΥΝΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Α.Π.Σ.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ.1

2

3
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2Χ2 ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ :
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΙΑΤΡΟΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ» , ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Κ. ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ .
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΡΓΟΦΙΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ» ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Σ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΥΠΕΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας