Με άνωθεν στήριξη πλέον το αντάρτικο Τοψίδη ενάντια στην επιλογή Μητσοτάκη στην ΑΜΘ;

Ανεξήγητα  γεγονότα συμβαίνουν στην Α.Μ.Θ όσο αφορά τις  προσεχείς περιφερειακές εκλογές και τους υποψηφίους που προέρχονται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ένας ανεξάρτητος παρατηρητής θα έδινε δυο πιθανές εξηγήσεις , ή ότι στην Ν.Δ. δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά και άρα η εν δυνάμει κυβερνητική παράταξη δεν έχει καμία συνοχή, οργάνωση και πειθαρχία , ή ότι στην περιφέρεια μας ,εκδηλώνεται επίσημο αντάρτικο εναντίον του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη με σκοπό το ροκάνισμα της καρέκλας και την επιβολή διαρχίας στο κόμμα.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός πως παρόλο  που το επίσημο χρίσμα δόθηκε προ μηνός δια στόματος Μητσοτάκη στον Χρήστο Μέτιο, εντούτοις τα υψηλά στελέχη του κόμματος που επισκέπτονται τους νομούς της ΑΜΘ για να παραστούν στις κοπές της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  βγαίνουν φωτογραφίες αγκαλιά με τον «αντάρτη» υποψήφιο κ Τοψίδη και όχι με τον Μέτιο.

Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Μειμαράκη που μετέβει στην Καβάλα για την κοπή της πίτας της εκεί ΝΟΔΕ και τον Κώστα Καραμανλή που βρέθηκε στην Κομοτηνή  για την ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Το γεγονός ίσως δεν έπαιρνε μεγάλη έκταση, αν ο ίδιος ο κ Τοψίδης με δελτίο τύπου του, δεν «πανηγύριζε» για τις φωτογραφίσεις , υποδηλώνοντας  το μη τυχαίο του πράγματος.

Τι και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειδικά όσο αφορά τις περιφερειακές εκλογές ζήτησε πάμπολλες φορές αυστηρότατη κομματική πειθαρχία; Τι και αν ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης προανήγγειλε κομματικές κυρώσεις σε όσους αψηφήσουν το επίσημο χρίσμα και κατεβούν ως υποψήφιοι;

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Ερώτηση

Ο κ Τοψίδης σήμερα δικαιούται να υποστηρίζει ότι έχει την υποστήριξη της ΝΔ; Η απάντηση είναι ολοφάνερη. Ναι το δικαιούται με βάση τα γεγονότα.

Φυσικά δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο Χρήστος Μέτιος, ο οποίος δείχνει μεγάλη πολιτική αδράνεια.  Αν και θεωρητικά είναι ο ισχυρότερος πολιτικός άντρας της περιφέρειας , αντί να διαμορφώνει ο ίδιος το πολιτικό τοπίο, τρέχει ασθμαίνοντας να γιατρέψει τις συνεχείς πληγές που του ανοίγουν.

Δυστυχώς με το να λες μόνο πως έχω πάρει το χρίσμα από τον Μητσοτάκη , οι εκλογές δεν κερδίζονται.

Κι αν χαθούν το μήνυμα που θα έχει δοθεί θα είναι ένα.

Δεν θα έχει χάσει ο Μέτιος , αλλά ο Μητσοτάκης!

Για τον πρώτο μικρό το κακό….αλλά για τον δεύτερο…ίσως αποδειχθεί και ολέθριο.

Το ακούτε εκεί κάτω στην Αθήνα;

Δ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας