Μεγαλόπρεπο άδειασμα Στυλιανίδη απο τον Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Κομοτηνή.

Μια μέρα πριν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ροδόπης κ Στυλιανίδης , ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα μια “παράξενη” φωτογραφία.. η οποία παρουσίαζε τον Ευριπίδη αγκαλιά με τους Μαρκόπουλο
και Αμοιρίδη “αντάρτες” της επίσημης υποψηφιότητας Μέτιου…και υποψηφίους του Τοψίδη.
Η φωτογραφία ήταν εντελώς άσχετη με τις υπόλοιπες που ανέβασε ο κ Στυλιανίδης, μια που το θέμα της ανάρτησης του ήταν η παρουσίαση της ομιλίας του στην νεολαία (που βέβαια δεν ήταν η νεολαία της Ροδόπης αλλά οι φοιτητές της ΔΑΠ του ΔΠΘ οι οποίοι ευχαρίστως σπεύδουν σε όλες τις εκδηλώσεις των πολιτικών της ΝΔ)
Τι ήθελε να δείξει ο “ποιητής” ; Οτι παρά την εκλογή Μέτιου εξακολουθεί , να παραμένει στο πλευρό του Τοψίδη και άρα απέναντι στον Μητσοτάκη;
Φυσικά η πρόκληση της διαφορετικής αυτόνομης πολιτικής που επιχειρήθηκε να εφαρμοσθεί στη Θράκη από τον κ Στυλιανίδη δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη.
Ετσι μεγάλο μέρος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτσάκη περιστράφηκε γύρω από την επιτυχία επανεκλογής του Χρήστου Μέτιου…αναγκάζοντας έτσι τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να χειροκροτεί θερμά τον Μέτιο, μπροστά σε πλήθος κόσμου.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για τη σημαντικότητα της νίκης του Χρήστου Μέτιου, αφού θέλει να τον βοηθούν στο κυβερνητικό του έργο , άνθρωποι με κοινό βηματισμό μ αυτόν. Δεύτερο άδειασμα στη σειρά…και ο Στυλιανίδης καταχειροκροτούσε και πάλι.
Το τρίτο άδειασμα ήταν και το πιο ουσιαστικό, μια που ο Κυριάκος αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος που τον ανέδειξαν ως πρόεδρο του κόμματος…και σ αυτούς που τον πολέμησαν με απαξιωτικές εκφράσεις. Σ αυτό το σημείο…ο Ευριπίδης έκανε έναν μορφασμό…αλλά συνέχισε να χειροκροτεί απτόητος.
Υπήρχε και τέταρτο άδειασμα σημαδιακό αυτή τη φορά…αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να εκφωνήσει την ομιλία του έχοντας την Βούλα Ελευθεριάδου δίπλα του…την οποία μάλιστα ευχήθηκε τρεις φορές καλή επιτυχία…ενώ ο Στυλιανίδης βρέθηκε στην άκρη της σειράς…πιο πίσω ακόμα και από την μουσουλμάνα υποψήφια της ΝΔ.
Το ίδιο σκηνικό και κατά την αποχώρηση του Προέδρου της ΝΔ για την πόλη της Καβάλας. Πρώτη τον αποχαιρέτησε η Ελευθεριάδου..τελευταίος ο Στυλιανίδης…ο οποίος μάλιστα αγωνιούσε να βγει και φωτογραφία με τον κ Μητσοτάκη για επικοινωνιακούς λόγους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας