Μείωση των τελών χρήσης τραπεζοκαθισμάτων ζητά η Φ.Καζάκου

Με αφορμή τη συζήτηση και την ψήφιση προτάσεων, που αφορούν την αναπροσαρμογή ή όχι των δημοτικών τελών και λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν μας το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Δήμου Κομοτηνής (54,5%) δραστηριοποιείται και απασχολείται στο τριτογενή τομέα, όπου περίπου 1.400 επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται τουριστικές και εστίασης…
Η δημοτική μας παράταξη «Εμείς …η Πόλη»…
Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των αποφάσεων που λαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο προτείνει την άμεση συζήτηση και ψήφιση σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της μείωσης των τελών χρήσης των χώρων για τραπεζοκαθίσματα.
Πρόκειται για πρόταση που σε μια περίοδο κρίσης της τοπικής οικονομίας, όπου οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν αγώνα επιβίωσης των επιχειρήσεών τους, θα συμβάλει στην οικονομική ελάφρυνση αυτών, ως προς τα κόστη λειτουργίας των τοπικών επιχειρήσεων.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε τη διατήρηση και πιθανή αύξηση της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας στο συγκεκριμένο κλάδο.
Σας παρακαλούμε, κύριε πρόεδρε, να κάνετε αποδεκτή την πρότασή μας και, αφού ακολουθήσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, να φέρεται το θέμα προς συζήτηση και ψήφιση.

Η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Εμείς …η Πόλη»

Καζάκου Φελίνα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας