ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΕΡΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Όπως κάθε χρόνο το Δημοτικό Ωδείο Φερών στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της εκπαιδευτικής περιόδου 2011-12 διοργανώνει της εορταστική μαθητική συναυλία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς με την συμμετοχή όλων των τμημάτων και σχολών , που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Φερών.
Στη συναυλία θα παρουσιαστεί από τον τομέα της Μουσικής Προπαιδείας η μουσικοχορευτική-θεατρική παράσταση «Χοροπαιχνιδίσματα στο μονοπάτι του ήλιου». Το χοροθεατρικό σενάριο βασισμένο σε σχετικό ινδιάνικο μύθο διαμόρφωσε και δίδαξε η υπεύθυνη καθηγήτρια της σχολής κ. Βάσω Χατζηβασιλειάδου. Παράλληλα θα εμφανισθούν πιανίστες ,μαθητές κιθάρας, εγχόρδων , φωνητικής καθώς και Αρμονίου και Μπουζουκιού.
Τη συναυλία θα κλείσει η Χορωδία του Ωδείου.
Το Δημοτικό Ωδείο προσφέρει σταθερά κάθε χρόνο τα κίνητρα σε όλους τους μαθητές του να συμμετέχουν στη δημιουργική διαδικασία των συναυλιών που προσφέρουν κοινωνικοποίηση, γνώσεις και εμπειρίες ζωής.
Θα είναι χαρά μας το μουσικόφιλο κοινό των Φερών και της Αλεξανδρούπολης με την παρουσία του να υποστηρίξει τη διοργάνωση μας και να χειροκροτήσει τους μικρούς μουσικούς.

Η Διευθύντρια του Ωδείου

Μερόπη Κολλάρου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας