Κόπηκαν όλοι οι εκλεκτοί του Μέτιου από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Όλο αυτό το διάστημα ακούγαμε διάφορα ονόματα  υποψήφια να  στελεχώσουν το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη. Εξάλλου είναι πολύ καλό για το image ενός κόμματος να υπάρχει πληθώρα ενδιαφερομένων.

Ήταν έτσι ακριβώς όμως τα πράγματα ή κάπως διαφορετικά;

Χατζή Ελένη και Θεοφάνης Κωφίδης τελικά θα καταλάβουν τις δυο ορφανές θέσεις -και για να λέμε την αλήθεια ήταν εξ αρχής οι μόνοι πραγματικά ενδιαφερόμενοι.

Υπήρξαν και άλλες προτάσεις , όπως αυτές του Κυριάκου Κρόκου , του Δημήτρη Λουρίκα , και της Μαρίκας Πουρνάρα, τις οποίες λέγεται ότι “προώθησε” ο περιφερειάρχης ΑΜΘ , οι οποίες δεν ευδοκίμησαν.

Στην σκέψη της εναλλακτικής πρότασης, η κ Πουρνάρα θα καταλάμβανε τη θέση του κ Κωφίδη προκειμένου να συγκεντρώσει πασοκογενείς ψήφους, ενώ ο κ Λουρίκας (ως ευρύτερος Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης) τη θέση της κ Χατζή ,προκειμένου να συσπειρωσει  ψήφους που θα ήθελαν να επέλεγαν τη ΝΔ αλλά όχι τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. (Ο κ Κρόκος είχε ο ίδιος αποσυρθεί από καιρό)

Το ίδιο περίπου συνέβει και στους υπόλοιπους νομούς της περιφέρειας , μια που και εκεί οι εναλλακτικές προτάσεις δεν φαίνεται να ευδοκίμησαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας