Κοροναϊός : Έκκληση Παπαστεργίου να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια και στις πόλεις τους, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του φονικού κοροναϊού.

Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ. να αρχίσουν να διενεργούν επισταμένους ελέγχους όσον αφορά τα πρόσωπα που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι δεν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα των 14 ημερών.

Παράλληλα, ζήτησε να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους και άλλες περιοχές, όπου, παρά τις οδηγίες, πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

Η κατάσταση στη χώρα απαιτεί σεβασμό στο κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, αλλά και προσωπική ευθύνη καθενός την ώρα που οι νεκροί από την πανδημία αυξάνονται, δυστυχώς, και στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο κ. Παπαστεργίου προέβη και σε προσωπική ανάρτηση στο Facebook, όπου στηλιτεύει την αθρόα μετακίνηση πολιτών από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας