Κοντά στους αγρότες της Ροδόπης ο Ε. Στυλιανίδης

Μακρά συνάντηση εργασίας, με τους εκπροσώπους των αγροτών είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, προκειμένου να συντονίσουν την από κοινού δράσης τους, στοχεύοντας στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Από την πλευρά των αγροτών παρευρέθηκαν οι εξής: ο Νικόλαος Μποτρότσος, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής, ο Κυριάκος Κρόκος, Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Αγροτών Ν. Ροδόπης και ο Αμέτ Σινάν, Πρόεδρος Καπνοπαραγωγών Ν.Ροδόπης, όπου ενημέρωσαν τον πρώην Υπουργό για τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζουν το επόμενο διάστημα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τους ζήτησε, να συναντηθούν και με τους άλλους αγροτικούς κλάδους του νομού όπως (ομάδες παραγωγών βαμβακιού, ελαιοπαραγωγούς, κερασοπαραγωγούς κ.λπ.), να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο υπόμνημα θέτοντας τις κεντρικές αλλά και τις τοπικές προτεραιότητες ανά κλάδο και στην συνέχεια να επιδιώξουν με την βοήθεια του Βουλευτή μια οργανωμένη επικοινωνία με τους αρμόδιους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να προωθήσουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν όπου αυτό είναι εφικτό.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πρότεινε, να υπάρχει περιοδικά και συστηματικά μια επικοινωνία μεταξύ τους, προκειμένου να καταστεί πιο αποτελεσματική η όποιας μορφής διεκδίκησης για τα θέματα τους στο νομό Ροδόπης.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας