Κοινή η πορεία τελικά προς τις εκλογές για Μέτιο – Πέτροβιτς

Την κοινή τους κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου αποφάσισαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.

Αν και ο τελευταίος είχε ανακοινώσει την ανεξάρτητη κάθοδο του στις εκλογές με δικό του συνδυασμό, τελικά οι δύο άντρες συμφώνησαν για μια κοινή πορεία.

Η κοινή ανακοίνωση του έχει ως εξής:

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια. Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη. Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα. Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά. Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας